Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (18/45) > >>

Helmet Hair:

--- Citat: ivanm - 16 Svibanj, 2011, 15:02:53 ---ma kakvi... uzmeš rms role koje izgledaju isto ko i serijske...

--- Kraj citata ---
Znači rms... Odlično, hvala!
@animatrix;
Znaš kakvi su u pravilu servisi; "žao nam je što vam je eksplodirao motor, ali nemožemo vam priznati garanciju jer niste stavili originalnu žarulju od žmigavca"

animatrix:
ja sam bio na servisu na 1000km i reklamirao sam akumulator, onda mi je lik pokazao papir na kojem je lista dijelova na motoru koji ne idu pod garanciju. platio sam servis 150kn + litra ulja, sto mi je zamjenio ulje u getribi, svjecicu i oprao filter zraka u nafti.. pozdravio sam se s njima i vise nisam isao na servis.. da ti zariba motor doci ce te manje neg sto ces istresti para u servisu svakih par mjeseci... a zaribat nece ako sipas ulje redovito.

Helmet Hair:
Sve što si napisao stoji, i ja sam održavam svoje auto ali o skuterima nemam pojma + Lunu sam kupio kao prvu stepenicu prije motora pa je namjeravam kroz nekoliko mjeseci prodati a tad će važeća garancija i uredno ispunjena servisna knjižica definitivno biti prednost.

CROkodil:
e dajte mi recite zasto moja luna nejde vise od 72 km/h  motor ima 8700km

a vidio sam da luna moze potegnut do 80

crovex007:

--- Citat: CROkodil - 16 Svibanj, 2011, 20:34:00 ---e dajte mi recite zasto moja luna nejde vise od 72 km/h  motor ima 8700km

a vidio sam da luna moze potegnut do 80

--- Kraj citata ---

OMG, ti se moraš načitat tema i tema da naučiš štošta... Ja čitam već 2 mj. svaki dan i pomalo sam radim i još sam na početku početaka...

Odi na Traži i polako, bilo je na temu Lune Vision 10000 postova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju