Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
crovex007:
--- Citat: Helmet Hair - 29 Svibanj, 2011, 18:25:37 ---Pretpostavljam da kako se pakne troše, treba više dotezati sajlu, pa ti je i više viri. Meni stvarno slabo drži, kad stojim na uzbrdici, dovoljno je da se samo malo odgurnem nogom i skuter se pomakne s mjesta (a nije da sam baš težak - 75 kg).
--- Kraj citata ---
Ima negdje na forumu tutorial o poboljšanju rada zadnje bubanj kočnice gdje se uz neke sitne preinake dobije funkcionalna i upotrebljiva kočnica, ali kako nemam ni alata, a ni znanja, kočim prednjom i stajem zadnjom budući da ta ne škripi. Ako si ičem s alatom, vjerujem da bi mogao od zadnje nešto i napraviti, samo potraži taj tut.
Helmet Hair:
Vozim starog Fiata, što znači da imam cijelu kutiju s alatom u gepeku ;D Potražit ću tu temu, hvala ti.
wonderkid:
neko je pricao da malossi pakne puno bolje rade pa kad ti se potrose ove stare vrijedi isprobat te
crovex007:
Aloha Lunatici...
Primijetio sam da dok je hladan, a nije radio jedan ili više dana hoće se fino trest i neće odmah hvatat gas.. tako jedno minutu se trese i mrtav je i kad dođe na neku normalnu temp. onda sve po starom...
Da to pripišem PMS-u ili ga nešto hebe, pokisne, hladnije je za o.5 C nego si misli da treba bit, sunčeva zraka ga je obasjala samo 15 od potrebnih 16 minuta ili nešto X-to? :laughing7:
wonderkid:
kvacilo maybe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju