Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
crovex007:
--- Citat: Ivan_drifter - 24 Ožujak, 2011, 13:41:45 ---neko je reko da uzmes namotaje imam ti ih ja jakooooo jeftino:)).... :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Šta ti to znači u krznenim životinjicama? :toothy9:
Ivan_drifter:
--- Citat: crovex007 - 24 Ožujak, 2011, 17:39:28 ---Šta ti to znači u krznenim životinjicama? :toothy9:
--- Kraj citata ---
150 krznenih ljubimaca!!!....s tim da je to ducati paljenje!!....:)
crovex007:
--- Citat: crovex007 - 22 Ožujak, 2011, 20:22:08 ---Pozdravi svima :hello: Evo da podijelim neke svoje misli sa puno iskusnijima, a možda mi i otklonite neke dileme..
Danas prvi put sjeo na Lunu, ajmo reći probna vožnja i sve skupa na njoj, oko nje i izdaleka, dojmovi i informacije da bi se iste shvatile su idući:
cut
--- Kraj citata ---
Mali samo update...
Da skuter iz in da haus! :headbang:
http://img849.imageshack.us/i/tomi.jpg/
Sutra ide registracija i idemo dalje, na satu trenutno 41 km :laughing7:
Sve super, al' je spoooor..
Malo sam prelistao knjižicu, kaže prvi servis obaviti nakon 300 km, mijenjanje ulja štajaznam ??? Nisam znao da to tako brzo treba otići obaviti.. Kako god, budem, nisi pisali valjda bez razloga..
Nego, jel bi stavio sutra odmah brzi CDI, muči se ovako nekako, kao da ima kravatu, želim ga osloboditi, a na tom prvom servisu i bar lakše rolice staviti (već sam ih kupio). :hello: Kaj velite?
wonderkid:
na prvom servisu ti skidaju blokadu,odradi ga
luna500rr:
Sto ti je ono na prvom disku?
Odvozi stotinjak km pa promjeni cdi, rolice tek oko 200-300km promini, nek se bar malkice razradi masina :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju