Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
crovex007:
--- Citat: animatrix - 23 Ožujak, 2011, 22:25:20 ---pa covjek jos nije uzeo skuter a vec bi mu pola motora promjenili.. odes na omv i kupis par philipsovih zarulja od 21w koje izgledaju isto kao i serijske za far od lune, skines onaj obruc sa stare zarulje i zalemis ga na novu. ja vec 2 godine vozim s istim parom zarulja, jedna 15w serijska, druga 21w i ne krepavaju
--- Kraj citata ---
Ma sve dobronamjerne sugestije iz, pretpostavljam, vlastith iskustava.. Budem to sve apsorbirao ubrzo čini mi se ;D
Sutra se nadam da bi mi ga mogao dostavit pa krećemo..
animatrix:
ma krenes od potrebnih stvari, namotaji i gluposti to ne trebas.. regler ti je taj koji treba regulirati napon na cijelom skuteru, a on je losa strana struje.. a kazem ti, stavis malo jacu zarulju i nece je imat snage spalit i to je to.. ove za skuter su ti 35kn komad, a philipsove su 15kn 2, samo treba obruc prebacit sa stare na novu..
eladio:
--- Citat: crovex007 - 23 Ožujak, 2011, 19:20:24 ---Da, skužio sam nakon par pokušaja to za sjedalo, taman kod one crte na 2/3 sjedala negdje :laughing7:
O jebate, pa zašto nisi sinoć rekao, upravo se vratio iz moto benconyja i kupio:
1. bubrežnjak (170 - 10% gotovine)
2. brzu elektroniku (150 - 10% gotovine)
3. Rolice RMS 4.3 g, nisu imali 4.8 kao što je jučer ivanm savjetovao, a niti malossi ikakve (63 - 10% gotovine)
4. sutra idem po kacigu, danas nije imao mat boju
I daj mi sad nakon svega reci gdje, kako i zašto sam mogao bolje proći? :BangHead:
:laughing7:
--- Kraj citata ---
Brza elektronika ti kosta u beta motu 120kn koliko se ja sjecam, a mislim da se dobro sjecam..
tako da ti tih 10% popusta taman dodje na normalnu cijenu, dok bi preko nas dobio za tocno 102 kn :toothy11:
Luka 0101:
Na greskama se uci ;D
Ivan_drifter:
neko je reko da uzmes namotaje imam ti ih ja jakooooo jeftino:)).... :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju