Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (13/45) > >>

crovex007:

--- Citat: luna500rr - 29 Ožujak, 2011, 20:25:11 ---Sto ti je ono na prvom disku?
Odvozi stotinjak km pa promjeni cdi, rolice tek oko 200-300km promini, nek se bar malkice razradi masina :hello:

--- Kraj citata ---

Disc lock alarm.. Bio je gore s baterijama praktički 10-tak minuta.. Prvo svira, izletim van, stari od cure me gleda zbunjena i kaže: Samo sam probal plastiku  :laughing7: I ništa, nakon pol minute mir.
Za 10 minuta opet svira, ja opet s kauča van, kad ono mačka 3 metra od skutera i gleda u čudu  :o
Tad sam shvatio da od disc lock alarma ostaje samo disc lock, ako iole želim imati curine susjede na svojoj strani  :laughing1:

Inače, upalio ga nakon tjedan dana, kaže da nije radio od moje probne vožnje, i dosta je bio glasan i radio na relativno visokim okretajima, kad za jedno 100-tinjak sekundi tolko se stišao i umirio da sam mislio da će se ugasit - ali nije. Pretpostavljam da je to ok.. E i kako ga gasiš, ključem ili na lijevi sivi prekidač?  :icon_scratch:

luna500rr:
Ista ti je stvar gasio na kljucu ili ljevo na prekidacu, prekidac ti sluzi da mozes ugasit masinu kad je palis na daljinsko paljenje, luna ima vec gotovo ozicenje za alarm koji mozes kupit u servisu, uz alarm dobijes mali daljinski s kojim mozes palit/gasit skuter i alarm...

To za okretaje ti je normalno jer nakon malo vremena se elektricni cok automatski deaktivira i spusti se ler masine, to sluzi da ti se skuter prije zgrije, zagrijan puno vise traje nego kad se muci na hladno...

ivanm:

--- Citat: crovex007 - 29 Ožujak, 2011, 20:02:53 ---Mali samo update...

Da skuter iz in da haus!  :headbang:

http://img849.imageshack.us/i/tomi.jpg/

Sutra ide registracija i idemo dalje, na satu trenutno 41 km  :laughing7:
Sve super, al' je spoooor..
Malo sam prelistao knjižicu, kaže prvi servis obaviti nakon 300 km, mijenjanje ulja štajaznam  ??? Nisam znao da to tako brzo treba otići obaviti.. Kako god, budem, nisi pisali valjda bez razloga..
Nego, jel bi stavio sutra odmah brzi CDI, muči se ovako nekako, kao da ima kravatu, želim ga osloboditi, a na tom prvom servisu i bar lakše rolice staviti (već sam ih kupio).  :hello: Kaj velite?

--- Kraj citata ---
cdi, lakše role i poštelati karb..

ivanm:
sređeno... ide ajmo reč ok, al treba to razraditi, ima samo 85 km.. makar bi za normalnu vožnju uz brijeg trebalo tvrđe federe na kvačilo.. s ovima se prvih 10 metara vuče..
btw, kad kupiš leo tt za minarelli s njim dobiješ federe koji pašu na lunino kvačilo, i koje role 3.7 gr?
edit, dođu 3.5 gr role i federi
http://www.leovince.com/files/F29036/IM-7404-GB.pdf

crovex007:

--- Citat: ivanm - 01 Travanj, 2011, 22:42:52 ---sređeno... ide ajmo reč ok, al treba to razraditi, ima samo 85 km.. makar bi za normalnu vožnju uz brijeg trebalo tvrđe federe na kvačilo.. s ovima se prvih 10 metara vuče..
btw, kad kupiš leo tt za minarelli s njim dobiješ federe koji pašu na lunino kvačilo, i koje role 3.7 gr?
edit, dođu 3.5 gr role i federi
http://www.leovince.com/files/F29036/IM-7404-GB.pdf

--- Kraj citata ---

Javno te pohvaljujem za izvrstan posao, osjećam se kao normalan sudionik u prometu  :laughing7: Treba sad samo vozit da to sve sjedne, kao što si rekao, pa će se iznać potreba za modifikacijama u vidu hand madea  :headbang: Nego, malo mi je teže palio kad je bio topal, ali laganini prede na min gasu, ne trese se ni minimalno.. Sutra prvo kupanje novorođenčeta i naravno niz kilometara, većinom bez potrebe.. :toothy9: Javim se s novim dojmovima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju