Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
crovex007:
--- Citat: robert - 23 Ožujak, 2011, 11:41:10 ---e da, vidim da gledaš neke žarulje! ja ih imam viška, nove zapakirane!
--- Kraj citata ---
Imaš? ??? Zvao ja danas u Rijeku Tomos i kaže on imao sam, ali trenutno nemam niti ću naručivat :icon_scratch:
Koje imaš, one piatell ili obične od 20w po 10 kuna što oni dilaju..?
robert:
žarulje za prednji far!
klikni na moj prodajem oglas u potpisu.
tamo su slike i cijene.
Lord:
Ja imam ove piatell 20w i kupio sam ih prošle godine u TOMOSU bile su zadnje
Zadovoljan sam sa njima...još mi ni jedna nije pregorila...
Moj savijet ti je da kupiš namotaje od yamahe do 2002god. bez magneta jer magnet ti ne odgovara i neceš imat problema sam crkavanjem žarula ili kupi 10 komada žarulja pa mjenjaj ;D
crovex007:
--- Citat: Lord - 23 Ožujak, 2011, 22:01:48 ---Ja imam ove piatell 20w i kupio sam ih prošle godine u TOMOSU bile su zadnje
Zadovoljan sam sa njima...još mi ni jedna nije pregorila...
Moj savijet ti je da kupiš namotaje od yamahe do 2002god. bez magneta jer magnet ti ne odgovara i neceš imat problema sam crkavanjem žarula ili kupi 10 komada žarulja pa mjenjaj ;D
--- Kraj citata ---
A jebate, kao da mi govoriš u šiframa, nisam ti ja baš s tim pojmovima :confused5: Di bi nabavio, tko bi prodavao to povoljno i tako... :help:
animatrix:
pa covjek jos nije uzeo skuter a vec bi mu pola motora promjenili.. odes na omv i kupis par philipsovih zarulja od 21w koje izgledaju isto kao i serijske za far od lune, skines onaj obruc sa stare zarulje i zalemis ga na novu. ja vec 2 godine vozim s istim parom zarulja, jedna 15w serijska, druga 21w i ne krepavaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju