Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (9/45) > >>

robert:

--- Citat: luna500rr - 22 Ožujak, 2011, 21:13:12 ---Ako bude ivan od volje nek izbaci serijski dihtung cilindra i namaze tanki sloj diht mase, malo fusherski al najeftinija stvar koja da nesto na luni :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
loš, jako loš savjet! glave na luni 2 rado pucaju, dešavalo se to i na luni 1 ali ne tako često kao na 2

robert:
e da, vidim da gledaš neke žarulje! ja ih imam viška, nove zapakirane!

ivanm:
ma nebumo se igrali sa cilindrom niš.. sad da ga skinem pa pod biax malo ajde, onda neki spuh i gas..
ovak nek se čovjek vozi stock bar jednu sezonu a onda kaj bu dalje, bumo vidli..

crovex007:

--- Citat: eladio - 23 Ožujak, 2011, 09:58:39 ---e da si se javio nama, dobio bi i popust  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Da, skužio sam nakon par pokušaja to za sjedalo, taman kod one crte na 2/3 sjedala negdje  :laughing7:

O jebate, pa zašto nisi sinoć rekao, upravo se vratio iz moto benconyja i kupio:
1. bubrežnjak (170 - 10% gotovine)
2. brzu elektroniku (150 - 10% gotovine)
3. Rolice RMS 4.3 g, nisu imali 4.8 kao što je jučer ivanm savjetovao, a niti malossi ikakve (63 - 10% gotovine)
4. sutra idem po kacigu, danas nije imao mat boju

I daj mi sad nakon svega reci gdje, kako i zašto sam mogao bolje proći?  :BangHead:

:laughing7:

crovex007:

--- Citat: animatrix - 22 Ožujak, 2011, 23:22:31 ---ma citao sam sve samo sto sam umjesto tvog biljeznika zakljucio ugovor  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Stari, dam ti 50% više od javnobilježničke naklade ako sve riješiš  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju