Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
monetri:
--- Citat: luna500rr - 17 Siječanj, 2012, 09:08:44 ---skuter ti je onda neispravan, po pravcu da i ide slicno u krajnju nema veze, al uzbrdo di batina ide 20-25 luna mora 40...
--- Kraj citata ---
Ono gore je primjer nevelike uzbrdice koju je batina itekako osjecala jer je po satu prava rijetkost uloviti 50, dok luna ide do 55 zasada. I slazem se, po ravnici nema neke razlike osim sto je luna zivlja i lakse ulovi brzinu. Mozda ce biti jos bolje, ipak je to sve novo, sigurno nije neispravno.
Uzbrice di batina ide 20-25 su zbilja prave uzbrdice (kakvih ima u Ri itekako), pa cu s vremenom vidit kako luna to podnosi. Jos jednom, sve je serijsko osim 4.0 rolica :binkybaby:
JogFromYamaha:
ja sam imal novu lunu za vozit kojih pola godine ko backup scoot nema sanse da ide po ravnom 58 po gpsu
full gas 5km i nejde prek
stavil joj spuh isla je 72 po gpsu tolko su zadusene
monetri:
--- Citat: JogFromYamaha - 17 Siječanj, 2012, 16:56:33 ---ja sam imal novu lunu za vozit kojih pola godine ko backup scoot nema sanse da ide po ravnom 58 po gpsu
full gas 5km i nejde prek
stavil joj spuh isla je 72 po gpsu tolko su zadusene
--- Kraj citata ---
???
Nemoj me h....t! Sve zbog spuha!??
luna500rr:
--- Citat: monetri - 17 Siječanj, 2012, 18:35:52 ---???
Nemoj me h....t! Sve zbog spuha!??
--- Kraj citata ---
kad mi ubrza malo internet poslat cu ti kako je moj isa samo s promjenjenim spuhom :icon_biggrin:
monetri:
--- Citat: luna500rr - 17 Siječanj, 2012, 20:47:10 ---kad mi ubrza malo internet poslat cu ti kako je moj isa samo s promjenjenim spuhom :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Hahaha... Moze moze, ali samo ako si imao drugi spuh sa originalnim federima :laughing7:
Bas danas idem na posao i razmisljam kako prije sa batinom nisam nikad dolazio tako zivo do nekih 30 :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju