Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
JogFromYamaha:
potsjecas me na pralasa dok je imal komplekse jer ga je batina presla :toothy9:
monetri:
:skuteras2: :icon_biggrin:
Pa dobro, nije bas da moze prismrdit :icon_biggrin:
Uvijek kad idem na posao istim putem po umjerenoj uzbrdici na prometnoj cesti sa batinom sam po satu rijetko piknuo 50, najcesce je bilo oko 47, da budem precizan :laughing7:
Sa mjesecom danas ujutro na 3 stupnjeva istim putem po satu cistih 54! I ne mogu reci, ipak brze dobije brzinu od nekih 40. E sad, je li to to sto sam ocekivao, ne znam ni ja :confused5: ali bit ce da je to to sa postojecim set up-om :)
luna500rr:
skuter ti je onda neispravan, po pravcu da i ide slicno u krajnju nema veze, al uzbrdo di batina ide 20-25 luna mora 40...
animatrix:
i moja je brutalno spora bila kao serijska, a sad je najbrzi skuter u drustvu :laughing7:
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 17 Siječanj, 2012, 09:40:04 ---i moja je brutalno spora bila kao serijska, a sad je najbrzi skuter u drustvu :laughing7:
--- Kraj citata ---
nicija nije bila ko moja, fabina jedina licila preformansama na moju :icon_biggrin:
moja se razradjivala jedno 1500-2000km i tada je isla oko 70 po pravcu, malo bure u ledja i tukla bi 80 po satu...
na 2400 vise nije palila, osa filter goriva, svjecica... i tako je pocelo moje tunning iskustvo :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju