Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
luna500rr:
--- Citat: monetri - 18 Siječanj, 2012, 08:17:04 ---Hahaha... Moze moze, ali samo ako si imao drugi spuh sa originalnim federima :laughing7:
Bas danas idem na posao i razmisljam kako prije sa batinom nisam nikad dolazio tako zivo do nekih 30 :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ode je drugi spuh i 3.7g rolice, sve drugo original :)
istim sam istim putem dotamo i natrag 0-70 da se iskljuci utjecaj vjetra ili necega... snimka je malo puno losa jer sam tada imao sony ericsson w200i jbg...
nakon malo boljeg stelanja prjenosa isao je oko 80, al je ubrzanje i start bio ugl isti
iako se cini tromo, skuzit ces da nije jer je u lune kazaljka troma, kad pogledas kako se penje od 50-70 pa usporedi sa svojom vidit ces da je itekako brza bila :icon_thumright:
monetri:
Super! :headbang:
Jedino sto sad nish ne mogu vidit jer na poslu nemam pluginove za flash :laughing7: pa cu vidit doma
Da, znam za kazaljku ;)
monetri:
Bok!
Evo, opet nesto..... Kako da upalim Lunu nakon sto 4 dana stoji, a vani je bilo ispod nule?? Akumlator je potpuno napunjen i vrti ko blesav, ali Luna ne daje znakove da joj se pali! :(( :dontknow:
btw, Batina je palila bez puno mudrijanja i na -7 i zao mi je sto sam uzeo dvotaktni :sad3:
monetri:
--- Citat: monetri - 08 Veljača, 2012, 11:47:10 ---Bok!
Evo, opet nesto..... Kako da upalim Lunu nakon sto 4 dana stoji, a vani je bilo ispod nule?? Akumlator je potpuno napunjen i vrti ko blesav, ali Luna ne daje znakove da joj se pali! :(( :dontknow:
btw, Batina je palila bez puno mudrijanja i na -7 i zao mi je sto sam uzeo dvotaktni :sad3:
--- Kraj citata ---
Rijesenje: nakon ponovnog napunjenog akumulatora skinuti pokolopac za ulje ispod sica i verglati bez gasa sa prekrivajuci rukom otvor filtera za zrak! Tek tad pokaze znakove da je ziv, proradi i tek onda das gas za finale. ::)
JogFromYamaha:
to je do isparavanja benzina iz karba
mozes uberlauf cjev gore zastopat i nema vise tih problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju