Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (5/45) > >>

luna500rr:
Ne kad se novi spuh ocisti, sto se tocno preradjiva neznam, znam da trazi onda 4.2g rolice i ide kao s mojim spuhom

crovex007:

--- Citat: Faba - 22 Ožujak, 2011, 21:32:42 ---Sta se tice guma,ni ja ni moji poznanici na Lunama nikad nismo imali problema s njima,tj. nikad nisu proklizale kad nisu trebale
Kocnice služe svrsi za takve brzine.Istina da prednja skripi i da ne daju dozirat ko na nekim drugim skuterima,ali meni je recimo dovoljna samo zadnja za normalnu voznju
A za spuh,na serijalama su stariji i noviji spuhovi skroz isti  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Pročitao sam tvoj tutorijal za zamjenu CDI-ja, svaka čast  :icon_thumright:

Još danas telefonski pitam Krunu u Sv. Nedelji i u Benconyju i oba kažu nema poluodblokirani i odblokirani, imaju samo jedan  :dontknow:

Ma sad u prvom krugu investicija samo nužno za normalnu vožnju pa ako gume prolaze, naravno ostaju.. (možda sam naletio na neki šljunak ili slično.. Možda od stajanja su se skrutile pa ne obavljaju svoju funkciju kao par mjeseci nakon što su proizvedene.. Tako bar u auto svijetu, kupuješ gume i obavezno paziš koji je DOT  :laughing7:

crovex007:

--- Citat: luna500rr - 22 Ožujak, 2011, 21:42:18 ---Ne kad se novi spuh ocisti, sto se tocno preradjiva neznam, znam da trazi onda 4.2g rolice i ide kao s mojim spuhom

--- Kraj citata ---

Kako misliš "očisti", maknu pregrade iz ovog stock auspuha ili šta... Jel se time dobije išta vrijedno truda?

ivanm:
mislim da se vadi katalizator... budemo napravili da ide, samo taj katalizator, to bi trebalo razrezati i zavariti sa CO2, ima moj brat, budemo smislili..
ili staviti spuh sa nekog aeroxa i sl.

crovex007:

--- Citat: ivanm - 22 Ožujak, 2011, 21:58:14 ---mislim da se vadi katalizator... budemo napravili da ide, samo taj katalizator, to bi trebalo razrezati i zavariti sa CO2, ima moj brat, budemo smislili..
ili staviti spuh sa nekog aeroxa i sl.

--- Kraj citata ---

Ok, znaš svoje znanje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju