Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (4/45) > >>

crovex007:

--- Citat: luna500rr - 22 Ožujak, 2011, 21:13:12 ---Ako bude ivan od volje nek izbaci serijski dihtung cilindra i namaze tanki sloj diht mase, malo fusherski al najeftinija stvar koja da nesto na luni :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ajde Ivane, vidiš kako te luna500rr prakički lijepo moli, daj nešto od znanja, a nećeš ni ostat na hvala, znam ne kotrlja se po džepu kažu.. :laughing7:

Ovo mu vjerojatno ne bi odmoglo da naručim:
žarulja 12v 20w P26s    10,00 kn
žarulja 12v 20w P26s piattel    25,00 kn

Vidio u nekom postu..

luna500rr:
Sto znaci to piattel? Pasu zarulje s nekog tomosa, ja sam na obruc stare zarulje stavio 20w bosch zarulju iz zmigavca nekog opela, sad bolje svjetli i necrkaje nikako, prije bi svaki drugi mjesec mjenjao zarulje iz servisa, svaka 30kn...

drift KING:
evo opet gledam i nesto me sili da pitam za diht masu sto je to?jel to silikon ili?

crovex007:

--- Citat: luna500rr - 22 Ožujak, 2011, 21:20:33 ---Sto znaci to piattel? Pasu zarulje s nekog tomosa, ja sam na obruc stare zarulje stavio 20w bosch zarulju iz zmigavca nekog opela, sad bolje svjetli i necrkaje nikako, prije bi svaki drugi mjesec mjenjao zarulje iz servisa, svaka 30kn...

--- Kraj citata ---

To je c/p sa stranice od Tomosa...
http://www.tomos-autousluga.hr/index.php?menu=cjenik&lang=cro&cid=45

Pojma nemam, ali znam da je netko s foruma hvalio baš tu..
A neka caka postoji kad je 15 kuna skuplja od "iste"..

Faba:
Sta se tice guma,ni ja ni moji poznanici na Lunama nikad nismo imali problema s njima,tj. nikad nisu proklizale kad nisu trebale
Kocnice služe svrsi za takve brzine.Istina da prednja skripi i da ne daju dozirat ko na nekim drugim skuterima,ali meni je recimo dovoljna samo zadnja za normalnu voznju
A za spuh,na serijalama su stariji i noviji spuhovi skroz isti  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju