Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (6/45) > >>

animatrix:
cestitam na skuteru, ako ne budes puno cackao dugo ce ti trajati.
sto se tice rezanja auspuha, ima 2 pregrade koje su na 2 il 3 mjesta zapikane na omotac auspuha, katalizator bih uzeo i izbusio. ja sam dobio nesto na agilnosti nakon prerade auspuha. serijska luna mi je trosila max 3.5L i solidno je isla. par sitnica se napravi i bit ce ok skuter

crovex007:

--- Citat: animatrix - 22 Ožujak, 2011, 22:05:29 ---cestitam na skuteru, ako ne budes puno cackao dugo ce ti trajati.
sto se tice rezanja auspuha, ima 2 pregrade koje su na 2 il 3 mjesta zapikane na omotac auspuha, katalizator bih uzeo i izbusio. ja sam dobio nesto na agilnosti nakon prerade auspuha. serijska luna mi je trosila max 3.5L i solidno je isla. par sitnica se napravi i bit ce ok skuter

--- Kraj citata ---

Nisi pročitao od početka, bilježnik se još čeka  ;D

Ali za koji dan nadam se da će biti upravo kako si i rekao od početka do kraja  :laughing7:
Iako komplikacija danas na svemu i svugdje.. Nadam se da će me zaobići.

Faba:
Mislim da je za izbjegavanje 70% problema(koji nisu precesti) dovoljno zamijenit metalnu lulicu gumenom,imat rezervnu svijecicu ispod sica i tu i tamo bacit pogled na akumulator(da ne ostane bez destilirane vode)  :icon_thumright:

crovex007:

--- Citat: Faba - 22 Ožujak, 2011, 22:47:33 ---Mislim da je za izbjegavanje 70% problema(koji nisu precesti) dovoljno zamijenit metalnu lulicu gumenom,imat rezervnu svijecicu ispod sica i tu i tamo bacit pogled na akumulator(da ne ostane bez destilirane vode)  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Danas mi ga je nekako dosta, imam feeling da ću morat pola energija na malog "žutog" trošit, zašto nije kao pravi, radi marljivo i bez poštede za malu nadnicu  :toothy10: A jadni li su..

Ništa od ovog nije problem, ali ako ih i bude znat ćete svakako i to promptno  :laughing7:

animatrix:
ma citao sam sve samo sto sam umjesto tvog biljeznika zakljucio ugovor  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju