Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
animatrix:
cestitam na skuteru, ako ne budes puno cackao dugo ce ti trajati.
sto se tice rezanja auspuha, ima 2 pregrade koje su na 2 il 3 mjesta zapikane na omotac auspuha, katalizator bih uzeo i izbusio. ja sam dobio nesto na agilnosti nakon prerade auspuha. serijska luna mi je trosila max 3.5L i solidno je isla. par sitnica se napravi i bit ce ok skuter
crovex007:
--- Citat: animatrix - 22 Ožujak, 2011, 22:05:29 ---cestitam na skuteru, ako ne budes puno cackao dugo ce ti trajati.
sto se tice rezanja auspuha, ima 2 pregrade koje su na 2 il 3 mjesta zapikane na omotac auspuha, katalizator bih uzeo i izbusio. ja sam dobio nesto na agilnosti nakon prerade auspuha. serijska luna mi je trosila max 3.5L i solidno je isla. par sitnica se napravi i bit ce ok skuter
--- Kraj citata ---
Nisi pročitao od početka, bilježnik se još čeka ;D
Ali za koji dan nadam se da će biti upravo kako si i rekao od početka do kraja :laughing7:
Iako komplikacija danas na svemu i svugdje.. Nadam se da će me zaobići.
Faba:
Mislim da je za izbjegavanje 70% problema(koji nisu precesti) dovoljno zamijenit metalnu lulicu gumenom,imat rezervnu svijecicu ispod sica i tu i tamo bacit pogled na akumulator(da ne ostane bez destilirane vode) :icon_thumright:
crovex007:
--- Citat: Faba - 22 Ožujak, 2011, 22:47:33 ---Mislim da je za izbjegavanje 70% problema(koji nisu precesti) dovoljno zamijenit metalnu lulicu gumenom,imat rezervnu svijecicu ispod sica i tu i tamo bacit pogled na akumulator(da ne ostane bez destilirane vode) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Danas mi ga je nekako dosta, imam feeling da ću morat pola energija na malog "žutog" trošit, zašto nije kao pravi, radi marljivo i bez poštede za malu nadnicu :toothy10: A jadni li su..
Ništa od ovog nije problem, ali ako ih i bude znat ćete svakako i to promptno :laughing7:
animatrix:
ma citao sam sve samo sto sam umjesto tvog biljeznika zakljucio ugovor :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju