Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Katalog članova-s kartom
ivanm:
npr tomos riders forum ima takvu kartu u profilu.. nađeš se i ima google map sa tvojom lokacijom..
VoltMan:
--- Citat: wonderkid - 22 Ožujak, 2011, 09:39:02 ---zasto?reko je covjek da bi se znalo gdje smo kad treba pomoc i da bi se nasli ovak na cugi,a za cemo sluzi meet,kad ga se organizira,ne dode ih puno a mnogo ih kaze da ce doc,pa netreba sad jos privatni zivot mjesat na forumu,gdje stanujes,kucna adresa,ime mame i tate,svako ima u potpisu u kojem gradu zivi pa mu posalji pp i dogovorite se,a u vezi ovo za pomoci na skuteru,u svakom gradu ima po 2,3 majstora sa foruma koji ce ti pomoc i kojeg cemo ti mi preporuciti i koji ce ti izaci u susret,nevidim smisao te karte
--- Kraj citata ---
Vec je receno, a i naveo sam u prvom postu da nebi to bila karta jer je to malo zaj#bano za slozit posto nas je gro,ali zasto je tebi problem navest barem kvart/ili mjesto gdje se nalazis pa da se mogu nekakko grupirat ljudi iz istog mjesta/kvarta? ne bi bilo adresa i kucnog broja broja cipele i slicnog.
Samo Nick i mjesto . Par postova prije sam naveo primjer...
A za meet... mozda bi ovo povecalo posjecenost meetova jer bi ono "povlacili" jeran drugoga? :hello:
Kamba:
...mislim da bi bilo super kad bi se znalo iz kojeg je ko grada i da bude karta,jer ne zna svatko gdje se koji grad nalazi ili neko manje selo.... :dontknow:
...imaš kartu odma tu i nemoraš tražit dalje...
VoltMan:
Pitanje karte je malo diskutabilno.. jer ljudi nezele stavljat svoje podatke na kartu i to je razumljivo... Po meni je za pocetak dovoljno da ljudi u profil pod mjesto stave:
Zagreb-kvart
Split-kvart
Rijeka-kvart
Križevci--dio kž
itd
a za dalje se sve da dogovorit i napravit kako će nam svima odgovarat
wonderkid:
--- Citat: VoltMan - 22 Ožujak, 2011, 10:54:00 ---Vec je receno, a i naveo sam u prvom postu da nebi to bila karta jer je to malo zaj#bano za slozit posto nas je gro,ali zasto je tebi problem navest barem kvart/ili mjesto gdje se nalazis pa da se mogu nekakko grupirat ljudi iz istog mjesta/kvarta? ne bi bilo adresa i kucnog broja broja cipele i slicnog.
Samo Nick i mjesto . Par postova prije sam naveo primjer...
A za meet... mozda bi ovo povecalo posjecenost meetova jer bi ono "povlacili" jeran drugoga? :hello:
--- Kraj citata ---
sve sto si ti rekao to se moze staviti u profil,pa ako oces i grad i selo i kucni broj i mob i sve si mozes stavit u profil tako de nevidim tu logiku,a za meet to nije istina,kaj ce se grupirat,dogovaranje traje 2 mjeseca i na dan kad se treba ic ovaj mora ic jebat a drugome je probil karter na fergazeru a trecemu si spigal cincilator na gefufni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju