Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Katalog članova-s kartom
VoltMan:
--- Citat: wonderkid - 22 Ožujak, 2011, 11:13:27 ---sve sto si ti rekao to se moze staviti u profil,pa ako oces i grad i selo i kucni broj i mob i sve si mozes stavit u profil tako de nevidim tu logiku,a za meet to nije istina,kaj ce se grupirat,dogovaranje traje 2 mjeseca i na dan kad se treba ic ovaj mora ic jebat a drugome je probil karter na fergazeru a trecemu si spigal cincilator na gefufni
--- Kraj citata ---
Upravu si... svi ti podaci se mogu stavit u profil,ali ih ljudi ne stavljaju (govorim ovo za gradove+kvart) i zato ima puno clanova iz ZG... ali brate mili koliki je ZG? Mozda je netko 3 ulice od tebe a ti to neznas jer covjeku u profilu pise samo Samobor (loš primjer jer je samobor manji od zg i svi se znate)
Sad zamisli kako je sa ZG-om? Ti stvarno mislis da to ljudima nebi pomoglo?
wonderkid:
pa nisam ja direkt iz Samobora,Samobor i okolica ima oko 36 tisuca stanovnika i onaj ko ima nabrijani skut njega znam i gdje se nalazi,a ako te zanima neko gdje stanuje pitas ga na pp jer kad on navede i kvart u kojem zivi ti opet neznas kucu ili stan direkt na metar a to se sigurno nemoze saznat na profilu ili karti zato se na pp pita ako se zelite nac i upoznat te otic na kavu ili nesto slicno,dobra je volja ko ce stavit mjesto gdje zivi a netko nezeli uopce da znaju kako se covjek zove a kamoli di zivi
VoltMan:
--- Citat: wonderkid - 22 Ožujak, 2011, 12:13:01 ---pa nisam ja direkt iz Samobora,Samobor i okolica ima oko 36 tisuca stanovnika i i gdje se nalazi,a ako te zanima neko gdje stanuje pitas ga na pp jer kad on navede i kvart u kojem zivi ti opet neznas kucu ili stan direkt na metar a to se sigurno nemoze saznat na profilu ili karti zato se na pp pita ako se zelite nac i upoznat te otic na kavu ili nesto slicno,dobra je volja ko ce stavit mjesto gdje zivi a netko nezeli uopce da znaju kako se covjek zove a kamoli di zivi
--- Kraj citata ---
--- Citat: wonderkid - 22 Ožujak, 2011, 12:13:01 ---onaj ko ima nabrijani skut njega znam
--- Kraj citata ---
A sta je s nama koji nemamo nabrijane skutere? :dontknow: :icon_scratch:
--- Citat: wonderkid - 22 Ožujak, 2011, 12:13:01 ---kad on navede i kvart u kojem zivi ti opet neznas kucu ili stan direkt na metar
--- Kraj citata ---
nije mi ni cilj da znam direkt na metar... ali zamisli situaciju u kojoj nekome treba pomoć oko skutera i sad dali je jednostavnije PM poslat nekoj osobi iz tvog kvarta i snjom dogovorit da se nađete i da si pomognete ili je pak jednostavnije da npr.ja iz dubrave dolazim u špansko nekom pomoć ili obrnuto ako već ima netko ko je blizi??
OvErLoAd:
--- Citat: VoltMan - 21 Ožujak, 2011, 22:48:57 ---Gle novi jesam,među skuterima ali nisam lopov,a nekako se osjecam prozvanim...
Ideja je bila dobro namjerna i nije tu da prekriva nikakve druge moje namjere..
U prevu si da taj podatak moze posluzit lopovima za krađu ali da pucas u glavu s takvim izjavama to nije uredu...
I nemora stajat adresa uz ime clana vec samo kvart ili grad...
--- Kraj citata ---
Fantaziraš, nitko ti nije rekao da si lopov...
Ovo za lokaciju na karti je po meni glupost, ko hoće nek si napiše i točnu adresu i kućni broj ak ga to veseli.
Netreba bit naivan nego svjestan u kakvom svijetu živimo, veća je vjerojatnost da će te netko zajebat i nanijet ti štetu nego da će ti učinit dobro ili pomoć oko nečega, nažalost je tako...
Za grad se slažem da je ok imat, čak bi to uveo kao pravilo da treba popuniti.
Lumpri:
možda da stavite malo detaljnije to
npr član taj i taj u tom i tom gradu u tom kvartu npr...ALI DA TOME MOGU PRISTUPIT SAMO ČLANOVI SA NPR 1000+ POSTOVA
ili ovoako po gradovima poredat i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju