Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Katalog članova-s kartom
cosa_wp:
--- Citat: ChRiStIaN - 21 Ožujak, 2011, 23:19:24 ---Nije losa ideja...btw. nemaju svi skuter tak da...
--- Kraj citata ---
neko ima i tomosa, ali ne treba ga diskriminirati moze netko i tomosa ukrasti
VoltMan:
--- Citat: ChRiStIaN - 21 Ožujak, 2011, 23:19:24 ---Nije losa ideja...btw. nemaju svi skuter tak da...
--- Kraj citata ---
tako je neki voze i kineza :laughing7:
Loris Ri:
ja mislim da je to ok......ko zeli stavit neka stavi ko ne neka ne stavi.....i svi sretni zadovoljni :) :)
pa oni koji nemaju motor ne stavljaju i to je to....a oni koji nemaju al npr voljni su pomoc nekom ako treba neka stavi
formoz:
ja nemam problema sa lopovima , pustim tatu na njih :kvart4:
wonderkid:
--- Citat: Miroslav Kamba - 21 Ožujak, 2011, 22:01:44 ---Wonderkid,zašt tak ladno ne?
--- Kraj citata ---
zasto?reko je covjek da bi se znalo gdje smo kad treba pomoc i da bi se nasli ovak na cugi,a za cemo sluzi meet,kad ga se organizira,ne dode ih puno a mnogo ih kaze da ce doc,pa netreba sad jos privatni zivot mjesat na forumu,gdje stanujes,kucna adresa,ime mame i tate,svako ima u potpisu u kojem gradu zivi pa mu posalji pp i dogovorite se,a u vezi ovo za pomoci na skuteru,u svakom gradu ima po 2,3 majstora sa foruma koji ce ti pomoc i kojeg cemo ti mi preporuciti i koji ce ti izaci u susret,nevidim smisao te karte
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju