I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zanima ne sto je najbolje za stunt?? neki skuter motor na brzine ili??? vidim da skoro svi na skuterima.
bas cudno kak na skuter forumu bas svi (ljepa večina) voze skutere..
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
piaggio zip, yamaha spy, aprilia sonic, malaguti f10... serijsku lunu ces dignuti na zadnji ako prednjim nagazis na minu ili stanes na gradele ili riskiras zivot ili stavis drugu ili dobro nafriziras tu masinu...
ovo u vezi zipa se nebi složio jer je pre pre kratak....imo sam ga i baš sam ga koristio jedno vrjeme za stunt i sve je ljepo i dobro ali je malo pre mali....šema ga je dizat sa 60 na zadnji i takve gluposti ali za neke krugove i to je ipak MALI....
ja govorim opcenito velika vecina se uci na skuterima. jesi ikad vidio da neko vozi stunt sa mz-om?? znaci nesto lagano a brzo???
smešan si.. ljudi voze na cem stignu .. od sugavih botijana do derbija gp1..pa od mz do dukatija ..vozis ono sta mozes i sta si mozes priustit.. preporucuje se skuter neki manji i laksi..al sve je opet pitanje tvojih mjera .. eo ti jedan video za poticaj.. jest da je old skul al je must have
hiihihiihi....ja vidio.......