da ti ustedim para odmah.. serijski usis preradis i polini plocu u komadu stavis na to... serijska prirubnica ako zelis zadrzat filter serijski sto je moja preporuka radi buke i smeca svakakvoga,
dalje c16 je pre prejak, nardo je isto prejak za tvornicku replicu, najbolje bi po meni polini forrace koji je preskup pa bi birao izmedju mhr replice i yasuni r
delta nema potrebe na to jer i sa serijskim kvacilom i srednjim federima ispaljiva super, radilica je ok uglavbom te u rangu 120 eura, za lezaje, isti su kao i oni skf c3 iz normalnog pakiranja, samo ce te izac ovi stage 6 duplo ako ne i vise skuplje..
primarom ces unistiti start jako i biras onaj s kosim zubcima da nebi imao osjecaj da vozis na turbini pa zvizdi sve oko tebe
u metkovicu npr ima runner novi.. mhr replica kit, spuh isto mhr replica, serijska radilica lezaji, usis, prirubnica i karb, serijski karburator veca dizna, filter neznam jel razbusen ista, skuter na laganoj uzbrdici (pijaca mtk) nemoze krenuti ( slajfa u mjestu kad das gas i neide gore, samo vrti gumu) serijsko je kvacilo, neznam koji su federi na njemu, serijski je i remen, neznam samo jel ima multivar, nisam ga pitao ( to je lik u kojeg sam uzeo gileru moju...)
skuter ide 120 po svome satu s time.. trosi mu 5-6 litara po metkovicu