I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovako...ser**te i ser**te..ovak...gdje piše da je skuter završen?mislim da nigdje!!...ovo što sam napravio sa undertailom,deklom,airboxom nije lakirano i nije prašina več flock... www.swissflock.de(pa malo čitajte)...pošto sam trenutno nezaposlen i nemam baš nešto novca viška nemogu promjeniti undertail,a također i imam razlog zašto sam maknuo žmigavce tj. kad se skupi novac idu LED lampe sa žmigavcima intergriranim...koja pitanja postavljate ajme meni... i da podnice nema iz istoga razloga što jednostavno nije dokraja polakirana!!! btw...što ja radim i s čim i kako lakiram scoot je jedino moja odluka..
ti si stavio i mi smo dali komentare, what's the big deal?ovaj flock da kosta milijun, meni je smece
ti si stavio i mi smo dali komentare, what's the big deal?ovaj flock da kosta milijun, meni je smecei kao sto smo ti rekli, ovih gp1 aprilia sr skoro da i nema, tako da si napravio i tu sranje po meni
da si ti vidio na šta je ličila srka prije nego sam je kupio...ovo što vidiš na slikama je lijepo i bajno...moš mislit...al fora je u tome napadate bezveze a to je samo prikaz gdje sam stao sa tim projektom...i da flock i sve što je potrebno ima frend kod kuće tak da se besplatno radilo!
e da si mi tu sad bih ti zveknuo samarcinusr mi je najljepsi skuter, ali ako nastavis u ovom tonu, nece valjat, to je moje misljenje
ajde dosta vise! pogotovo ti, big majstor ranera pedeset .