Tehnički kutak > Injection

Radilica za ditech

<< < (11/12) > >>

mato_sb:
...ok znaci  ovako vratio sam stare  :-[ rolice neznam gramazu i neznam proizvodjaca ali mogu reci da ima jednolicno ubrzanje od 0-80... nema rupa u ubrzanju...  :notworthy:
nove su dakle preteske...

ugl... auspuh vidim svi spominju zx? pa ako netko zna tocno model i sl... neka pise...

...e da i jos nesto s njim se u kompletu dobiju nove rolice i federcici za kvacilo?
a centralni feder? sta s njim jel se i on mijenja, jer moj je relativno do totalno zahrdjao!

Lenko:
Eto, ipak i svet nije zloban, i od sela može nešto da se nauči. ZX kad kupuješ, dobijaš neki komplet, a od prodavca zavisi šta će ti dati. Staviš to sve što dobiješ, a centralnu ako ima nekuh rupa u ubrzanju. Ne moraš ZX-a, ali on je najzahvalniji. Evo ti još neki:
http://www.leovince.com/en/search.php?marca=APRILIA&modello=SR%2050%20i.e.%20DI-TECH%20%282001/2004%29&parole_chiave=
U svakom slučaju, kad budeš uzimao spuh, naglasi i pitaj da li ja za Di tech-a, ma koju marku uzimao.
A rolnice premeri šublerom, a gramažu apotekarskom vagom, jer su male gramaže.

edo haker:
ja sam cuo od osobe koja je presla s ditechom 30-tak tisuca ... da rezo na ditechu nema poboljsanja i da ima samo zvuk....

sad dali je istina ili ne neznam....al kako god ja bi prvo ulozio u prijenos ( tipa multivar i tak to :-D) jbs spuh ak nea sta izbacit...

Lenko:
Ja sam imao fabrički, a sad rezonu ZX. Razlika je vidljiva. Meni sad, sa ZX i standardnim varijatorom, 5,5 rolnocama i tvrđim federima kvačila ide 95kmh, a extremno je startan. Pa ti sad gledaj !

Mislav46:
evo i moj setup koji je također ekstreman  ;D  žuti malossi centralni, federčići srednje tvrdće, orginal variomat sa rolicama od 6,5 grama i zx. Nakon što mi je otišlo serijsko kvačilo zadržao sam setup i stavio malossi fly. I tad mi se pojavila mala rupica na startu, koja postaje rupetina ako sjede dvojica. Mislim da bi u trenutni setup sa flayem najbolje pasale 6 grama rolice A koliko mi ide- malo više od polovice između 80 i oznake km/h. Imam 100kg i to je bez saginjanja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju