Tehnički kutak > Injection
Radilica za ditech
edo haker:
a sve je moguce...
po meni TO MALO lufta je puno :-D i previse... jer nisi siguran...
ive_91:
--- Citat: lenko - 19 Ožujak, 2011, 22:21:17 ---Da li je moguće da se javi luft posle 700-800km ? Stavljena mi je i radilica i lageri novi ! odlično mi ide, ali se čuje, i na cimanje ima malo lufta !
--- Kraj citata ---
radi nestrucne ugradnje je lako moguce, moguce da se desio i najmanji falsh i ode sve u k.
mato_sb:
...ok je sve to sto vi pricate ali ja se jako malo razumijem u sve to... rastavljenje obicno zavrsi s nekoliko dijelova viska... :dontknow:
evo jedna slika ( radilice na kojoj je oznaceno sta je potroseno na radilici...
...ti zazori dolaze na onaj okrugli dio s lijeve strane...
ovi zubci cu komletno potanjirani...
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
ive_91:
ditech radilica ima dva reda zuba po par mm duzine. prvi red je blize bloku i na njega nasjeda zupcanik kojeg zahvaca bendix kod pokretanja skutera i na taj zupcanik jos nasjeda kalota variomata i ona prenosi snagu sa radilice na variomat i dalje na prijenos.
na drugi red zuba koji je kod vrha radilice odmah prije navoja nasjeda fixna polutka variomata ili ti ventil var (bez zuba) te krunasta matica sa zubima koja fixira i stisce tu fixnu polutku i tako je fixira.
ako se bilo koji od tih zuba pogloda prijenos nece bit dobar i proklizavat ce u tom slucaju je jedino rijesenje nova radilica ili polutka.
ali to nema veze sa luftom radilice.. ako radilica ima luft onda je problem u dosjedu ili lezaju.
moguce da je sjebano oboje. ali daj se preciznije izrazi ili poslikaj.
Daci:
ako su ti izlizani ti zubi..onda nabavi polovnu radilici netreba klipnjača bit u dobrom stanju (naravno ako je tvoja dobra) samo moraju bit zubi i dosjed za ležaj dobri i onda rastavi blokove...odnesi nekom da ti raspreša radilicu tvoju i samo zamjeni ovu novu polutku i ponovo upreša i centrira to ti košta 100 kn bar tu kod nas u zg...radilicu polovnu nabaviš za jeftino i kupiš lagere odmah za radilicu i semeringe .. to ti je još kojih 200 kn..i motor leti :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju