Tehnički kutak > Injection
Radilica za ditech
mato_sb:
...ljudi šta da vam kažem...
...prije svega neznam skinuti blok motora niti rastaviti ili izvaditi radilicu...
...isao sam do majstora i on kaze da su ti neki zubci na nekoj polutci otisli... to je sve sto je on rekao...
...kako je motor diTech ( elektronika) nijedan majstor u brodu koje ja pitam ga ne zeli u ruke jer kaze pretpostavka je da ce se od mrdanja jos vise s**bati!!!???
..lokalni aka seoski mehanicar mi je rekao da donesem dio koji bih htio zamijeniti ( aka tu izglodanu polutku) i on ce vidjeti jel ima kakvu takvu itd...
( pitanje samo na ditecha moze radilica od bilo kojeg sr 50, karbo i sl)?
e sada kad natjeram nekog da mi rastavi sve to ... poslikati cu pa vas pitam jos za detaljniji savjet.... sto se tice lufta navodno nema ni mm...
ako imate jos kakvih iskustava ili saznanja ili poznanstava za nekog dobrog meha u brod.-posav. žup... javite!
edo haker:
pa najbolje ces naucit ako sam sebi sredis to.. malo po malo.. nema tu previse kemije.. a i polovnu radilicu je tesko nac za ditecha.. to je bio najveci razlog zasto sam ja izabrao swap ...
ive_91:
radilica u ditecha da bi ditech radio ide iskljucivo i jeidno od ditecha. nepase od carb modela sr suzuki morini, niti od morinija, niti od piaggio pyure yet niti od peugeot cteh ili kako vec.
mato_sb:
hmmm... znaci striktno ditech na ditech... k nema frke... malo sam gledao po oglasima... ima nesto u okolici za uzeti ako ne bude tu u brodu... sutra ce biti nadam se motor apart pa stavim slike da procijenite situaciju... u svakom slucaju prema cijenama polovnih dijelova rekao bih da su me ovi u servisu htjeli rastrgati...
mario_f15:
--- Citat: mato_sb - 22 Ožujak, 2011, 19:30:44 ---hmmm... znaci striktno ditech na ditech... k nema frke... malo sam gledao po oglasima... ima nesto u okolici za uzeti ako ne bude tu u brodu... sutra ce biti nadam se motor apart pa stavim slike da procijenite situaciju... u svakom slucaju prema cijenama polovnih dijelova rekao bih da su me ovi u servisu htjeli rastrgati...
--- Kraj citata ---
naravno da jesu, to je uvijek tako.. ! :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju