Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
5 KM čini čuda kod drota.20 KM je već godišnja pretplata.
ma kod nas milina, papire za motor u knjizaram rade, motor ni ne trebas registrirat osim ako zivis u vecem gradu tipa banjaluke i sarajeva, ako te policajac zaustavi samo te pegla za tablicu "koja ti je ostala kod kuce jer si pao s motora" a prometna "je ostala u garazi" , boli ga neka stvar sto ti skuter nebi proso tehnicki ni za 1000god, sto nemas kacigu, sto ti skuter razvija vecu brzinu od 50 km/h 20KM radi cuda kod nas, ono ides se vozat i pitas staru 20KM za goriva i 20 za policajca ako te zaustavi
a daj zezas me ?neki dan mi na tehnickom rekli kako nema problema sto sam ofarbo skuter u drugu boju i da je trajna registracija 130KM , samo sto se svake godine treba produzit osiguranje a za godisnji tehnicki pregled nije donesen jos nikakav zakon te da se za sada nemora obavljat
si ti bas iz medugorja? kako se zoves? i sta vozis? znam ja dosta raje iz medugorja sto dolaze u mostar i neum...colaka,kozinu,cilice.....
sf2 vozim. gdje zivis ti i kako se zoves? i btw jedan sam od cilica
po novom zakonu je tako jbg ....meni bas neki dan za 50tku istekla reg tj osiguranje i odem ti ja do osiguranja da produzim kad mi tako pricaju..reko nisu ovi normalni..odem do mupa i kazu mi tako po novom zakonu svake god tehnicki sad ide...ajde opet ne vjerujem reko ne zanju oni ....kad u 3 4 dana sto je bilo lijepo,pricaju mi frendovi dobili po par kazni ..sve nije reg skuter i tako to