Tehnički kutak > Tuning skutera

Utjecaj na performanse nakon duzeg stajanja

<< < (5/7) > >>

kloky:
Moram se nadovezat da slow ima pravo. Nisam ga vozio 15-tak dana. Upalio ga danas i osta sokiran kako povlaci i vuce uzbrdo, sad ili je ono sta Slow kaze ili ce mi krepat  :toothy10: :toothy12:

animatrix:
meni danas obrnuto, nisam ga palio 5 dana, i vjerojatno zbog vlaznosti zraka i atmosferskih kretanja, pogotovo nakon tsunamija u japanu osjetim razliku u startu, ne razvrtava dovoljno..   :dontknow:

Iwo SR Tuono:
Nije to nish,ditech je svaki dan druge volje
Na meet je isao ko lud,jutros krenem na fax vuce se
Nekad je serijski znao uzbrdo uzletit sa dvojicom a nekad ni jednog nebi mogao
To sve u 24h, al recimo karb mi ide bolje samo kad je hladno inace je uvijek isti

jankec123:

--- Citat: SlowRider - 16 Ožujak, 2011, 14:02:45 ---Mislio sam da se radi o krivoj procjeni i dozivljaju, ali nije tako. Kada skuter ne vozim po vise dana (sto vise to bolje) nakon paljenja i prve voznje ima bolje performanse sto potraje dan, dva.

Izgleda da stajanje pogoduje remenu i zbog toga skuter bolje ide :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ovo sam i ja primjetio....evo sad nakon zime.....kad je malo ljepse vrijeme doslo....uzeo sam skuter van i upalio.....i idem ja lagano na voznjicu kad ono....iznenadih se....kazaljka pa skoro do 100....reko nemoguce....ali ima nesto u tome....inace ide 85-90.....:)

3alfa3:

--- Citat: jankec123 - 22 Ožujak, 2011, 18:13:38 ---....iznenadih se....kazaljka pa skoro do 100....reko nemoguce....ali ima nesto u tome....inace ide 85-90.....:)

--- Kraj citata ---

ajmo sad racionalno....

Da bi skuter isao 85-90 km/hm treba mu recimo 6-7 konja. Da bi isao 100 km/h mu treba 10-tak konja. Mislis da je skuter zivi organizam koji moze neki put bit u formi, a neki put ne?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju