Tehnički kutak > Tuning skutera
Utjecaj na performanse nakon duzeg stajanja
animatrix:
--- Citat: vanjossi - 16 Ožujak, 2011, 17:37:48 ---najbolje ide kad treba crknut :laughing7:
--- Kraj citata ---
ovo je istina :headbang:
dino_180:
remen se ne zagrijava 2 dana kolko tebi skut ide dobro.remen se zagrije nakon pol sata vožnje.isto tako sa cilindrom blokovima itd.meni je isto najlogičnije ovo od alfe al ak ti kažeš da nije samo prividno onda neznam kaj može bit.možda kad si se vozio su bile velike temperaturne razlike pa ti je trebala malo veča dizna jer meni na spu čim je malo više pala temperatura trebala mi je veča dizna.
JogFromYamaha:
gle to se i meni desava nakon svake zime ili dok ga ne vozim 4-5 dana
i ja sam skuzio da ima veze s federima
koji dok se svakodnevno griju oslabe
a dok su hladni neko vrijeme ko da vrate snagu i to drzi 2-3 dana
meni je isto to se dogadalo prije na serijali da dok sam nabio gas
je isao 80 a dok sam ga vozio svaki dan nikak preko 70
i meduubrzanje bilo bolje i vrtio je brze
meni se to tek koregiralo dok sam zamjenil centralu i suste koje su bile 3-4 godine na skutu
i napravile oko 20000
nakon toga je uvjek ispalil
dino_180:
al to nema smisla.onda bi svi trebali takve stvari osječat.a vjeruj mi tolko poznam svoj motor da svaku nijansu osjetim.čudno.slow prodaj motor odmah to niš ne valja...... :laughing9: :laughing9:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivanm - 16 Ožujak, 2011, 17:27:09 ---meni drukčije radi.. ne vozim se dugo i onda kad krene neko vrijeme ide i crkne ;D
--- Kraj citata ---
da da a pezo svaki dan 30 km radi minimalno i ideee i sad ide a ti svog šminkaš i onda kad treba napravit rutu 50 km rikne!!!..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju