Tehnički kutak > Tuning skutera

Utjecaj na performanse nakon duzeg stajanja

(1/7) > >>

SlowRider:
Mislio sam da se radi o krivoj procjeni i dozivljaju, ali nije tako. Kada skuter ne vozim po vise dana (sto vise to bolje) nakon paljenja i prve voznje ima bolje performanse sto potraje dan, dva.

Izgleda da stajanje pogoduje remenu i zbog toga skuter bolje ide :icon_scratch:

animatrix:
zanimljivo je da kod 4t motora bude obrnut slucaj, svima se uljeni motor nakon praznika

3alfa3:
Nema logike.
Mislim da se radi samo o dojmu.

Tako ja imam osjecaj da kad nakon motora drugi dan sjednem u auto kao da je na autu dignuta rucna  :icon_biggrin:

A kad dan dva ne vozim motor, uvijek me iznenadi kako dobro povuce. Kad se na to naviknem nakon pol sata voznje, sve sjeda na svoje mjesto. Zapravo, sjeda u mojoj glavi jer tamo jedino ta razlika i postoji

mario_f15:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Ožujak, 2011, 14:08:07 ---Nema logike.
Mislim da se radi samo o dojmu.

Tako ja imam osjecaj da kad nakon motora drugi dan sjednem u auto kao da je na autu dignuta rucna  :icon_biggrin:

A kad dan dva ne vozim motor, uvijek me iznenadi kako dobro povuce. Kad se na to naviknem nakon pol sata voznje, sve sjeda na svoje mjesto. Zapravo, sjeda u mojoj glavi jer tamo jedino ta razlika i postoji

--- Kraj citata ---

tako i ja mislim...  :icon_thumright:

Slow stariš  :dontknow:

:P

mhr-team:
slažem se sa alfom  :icon_thumright:

slow opet se drogiraš  ;D

ne znam šta će biti sa mene, ja nisam sjeo na motor već dobrih 5-6-7 mjeseci, sad kad sjednem na vespu od starog koja je 50ccm 4t imati ću očito osjećaj kao da vozim nekog HE-a  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju