Tehnički kutak > Tuning skutera
Utjecaj na performanse nakon duzeg stajanja
SlowRider:
Mislio sam da se radi o krivoj procjeni i dozivljaju, ali nije tako. Kada skuter ne vozim po vise dana (sto vise to bolje) nakon paljenja i prve voznje ima bolje performanse sto potraje dan, dva.
Izgleda da stajanje pogoduje remenu i zbog toga skuter bolje ide :icon_scratch:
animatrix:
zanimljivo je da kod 4t motora bude obrnut slucaj, svima se uljeni motor nakon praznika
3alfa3:
Nema logike.
Mislim da se radi samo o dojmu.
Tako ja imam osjecaj da kad nakon motora drugi dan sjednem u auto kao da je na autu dignuta rucna :icon_biggrin:
A kad dan dva ne vozim motor, uvijek me iznenadi kako dobro povuce. Kad se na to naviknem nakon pol sata voznje, sve sjeda na svoje mjesto. Zapravo, sjeda u mojoj glavi jer tamo jedino ta razlika i postoji
mario_f15:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Ožujak, 2011, 14:08:07 ---Nema logike.
Mislim da se radi samo o dojmu.
Tako ja imam osjecaj da kad nakon motora drugi dan sjednem u auto kao da je na autu dignuta rucna :icon_biggrin:
A kad dan dva ne vozim motor, uvijek me iznenadi kako dobro povuce. Kad se na to naviknem nakon pol sata voznje, sve sjeda na svoje mjesto. Zapravo, sjeda u mojoj glavi jer tamo jedino ta razlika i postoji
--- Kraj citata ---
tako i ja mislim... :icon_thumright:
Slow stariš :dontknow:
:P
mhr-team:
slažem se sa alfom :icon_thumright:
slow opet se drogiraš ;D
ne znam šta će biti sa mene, ja nisam sjeo na motor već dobrih 5-6-7 mjeseci, sad kad sjednem na vespu od starog koja je 50ccm 4t imati ću očito osjećaj kao da vozim nekog HE-a :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju