Općenito > Generalno o skuterima
promjer kotača vs. širina gume i stabilnost skutera
Santa_Kloz:
meni je na autu razlika između 175x70/13 i 185x60/14 nebo i zemlja. auto se manje naginje, bolje drži cestu u zavoju, u laganom zavoju pri 180km/h (na autocesti) auto je miran dok na "trinaestici" švrlja lijevo-desno. i garantirano nije samo zbog col veće felge nego i zbog širine gume.
JogFromYamaha:
ja imam 225 gume i 185 i na 185 je auto puno stabilniji odnosno auto po grabama ne poskace i sl. i zimske sam cak na 175 isao a po ljetu 185 jedino dok se prije zesce vozio sam 225/40 18 i 215 imal al mi je na njima jako lako auto isao nekontrolirano na bocno slajdanje
i ajd ako je siroka guma bolja
zas u reliju imas 175 gune s 560 spajkom
jer je uza ne reagira auto na podne valove tako da plese i ima vise pritiska na manju podlogu da zabije spajkove
pogle si reli 1000 jezera al ako ne vjerujes stavi si sirokoprofilne gume po zimi pa se vozi ak mozes
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 29 Kolovoz, 2011, 16:59:57 ---ja imam 225 gume i 185 i na 185 je auto puno stabilniji odnosno auto po grabama ne poskace i sl. i zimske sam cak na 175 isao a po ljetu 185 jedino dok se prije zesce vozio sam 225 imal al mi je na njima jako lako auto isao nekontrolirano na bocno slajdanje
i ajd ako je siroka guma bolja
zas u reliju imas 175 gune s 560 spajkom
jer je uza ne reagira auto na podne valove tako da plese i ima vise pritiska na manju podlogu da zabije spajkove
pogle si reli 1000 jezera al ako ne vjerujes stavi si sirokoprofilne gume po zimi pa se vozi ak mozes
--- Kraj citata ---
Jedno je voznja po snijegu, a drugo po suhom. Po suhom zelis vecu povrsinu prijanjanja, a po skliskom zelis sto manji "aquaplaning"
Na motorima je sirina gume uvjetovana sirinom felge i nebi se smjelo ici gore dole cak niti jedan broj. Tada guma ima profil kako je tvornicki zamislio proizvodjac.
A btw, ako veca povrsina znaci manji grip, zasto se gume na stazi pumpaju bitno manje od cestovne primjene (manjim tlakom se povecava kontaktna povrsina)?
I zasto F1 nema uske gume? Ili kapacitetni auti (recimo, oni od 200 na vise konja)?
Ali to ne znaci da treba nabit gumu 335 na jugica....
JogFromYamaha:
ako na stazu ides guma se treba dodatno 0.1 bar dopumpavat za svaki 10km iznad 250 ako ides na brzine jer ti se guma inace pregrijava
iako cestovne gume su goli k**ra* za stazu jer su radene da se ugriju na radnu temp na cestovnim uvjetima i dok ih teras po starzi gas koci gas se brzo pregriju omeksaju i potrose
zato imas majmuna koji se voze s slikovima po cesti i misle da im je bolji grip a ubiti voze s hladnim gumama
3alfa3:
Evo ti primjer:
Za moj motor (a i vecinu ostalih) Michelin za moej gume trazi tlak 2.1 bar naprijed i 1,9 bara otraga za stazu. Na cesti je to 2,5 bara naprijed i 2,9 bara otraga.
A vrlo bitno (vjerojatno najbitnije) je i konstrukcija karkase i bocnica gume. Sto je ona crvsca, tlak treba biti manji i obrnuto.
Veca kontaktna povrsina, veca temperatura. Potrosnaj je sporedna stvar na stazi, zapravo, totalno je nebitna. Bitno da se guma ne pregrijava jer tada joj trenje opada. Pirelli je radio nedavno testove na grobniku za svoje slikove i preporuca tlak 1,6 otraga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju