Općenito > Generalno o skuterima

promjer kotača vs. širina gume i stabilnost skutera

<< < (11/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Kolovoz, 2011, 17:04:40 ---zato imas majmuna koji se voze s slikovima po cesti i misle da im je bolji grip a ubiti voze s hladnim gumama

--- Kraj citata ---

Takve gume su radjene da dobro drze zagrijane, a ta temperatura je daleko visa nego sto ju na cesti mozes postici. I zato klizu.
Kao sto njih ne mozes vozit po cesti, tako ne mozes ni bolidom F1 na offroad - nije za to namijenjeno

JogFromYamaha:
ja po ljeti dizem na cesti tlak u gradu da se ne pregrije u zimi spustim da se guma lakse ugrije jer prelamanje gume dok se savija stvara toplinu
al istina u gradu je tesko doc na radnu temperaturu i nabit gumu u toplinu di bi se pocela topiti i trgat
al na stazi mi nije tesko
ja sam s pirelli diabolo 2 dost dugo provel i guma se da fino brzo ugrijat i nudi dosta gripa al ju se lako da provocirat da proklizuje dok je manji pritisak za 0.2 bara

3alfa3:
ako te zanima ta tematika, pogledaj ovo (vjerojatno znas da se iz trosenja gume sazna kompletan rad ovjesa i da li je guma na potrebnoj temperaturi)

http://www.ustream.tv/recorded/6516891

goa604:
3alfa3 ti kao da nisi imao fiziku u skoli .

Drnda:

--- Citat: goa604 - 02 Rujan, 2011, 14:47:02 ---3alfa3 ti kao da nisi imao fiziku u skoli .

--- Kraj citata ---
de objasni, iako si u krivu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju