da tako je nemoj kupovat a i nemoj stavljat vistu, prvo lipše izgleda od XP-a to je istina ali ...jeli dobro imati motor da izgleda lipo a da se ne mice s mista ili je dobro imati makinu od motora da ide super brzo a i da izgleda OK, e onda ako se slazes samnom stavi XP..ide 10 puta brze od viste, miljun puta je stabilniji, svi programi s XP-om rade 100% kompaktibilno, igre rade 50 puta bolje na xp-u nego na visti! i nemoras imati preee jak computer da bi ju pokretao...a i da imas np3 2GB RAM I neki dual core procesior i grafiku od 512mb ram igre ce ti ici na high detaljima, ali ne zaboravi da ce ti zagušavati memoriju i jebat comp u zdrav mozak lol, dok xp maximalno trosi 30-40% dual core procesora i 10% memorije ako imas 2gb ram, ja to imam pa znam..
i imao sam vistu, 1 tjedan onu 64 bitnu ultimate...makao ju nakon prvog pada sistema a i vidio sam da mi non-stop 100% troši memoriju...pa sam se vratio na XP da mogu ipak raditi 50 radnji istovremeno na njemu a na visti maximalno dvije lol