I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma stajalo je al probo sam i sa drugim.nece ni da se javi.pa kako moze biti struja ako je iskra na svjecici odlicna??? ili je semering ili te lamelice a te LAMELICE ako su razdvojene ili pokidane znaci nema nikakve sanse da upali ha???
ma sta da sarafam kad neznam nista sta je termo grupa kako da to nadjem majojjjjjj muka mi je
pitaj tu gumy-a ako je blizu tebe da ti pogleda sto je jer je i on iz osijekahttp://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;u=593
e gle... maki ... nemoj mu pricati gluposti kada bi i sam trebao znati da ako lamelice imaju lufta nemogu raditi svoju ulogu... jer nemogu zatvoriti dovod benzina... pa baca cijelo vrijeme i nemoze toliko izgoriti pa mu zato motor nece niti upaliti... kada bi bio blize ja bi ti to mogao i dokazati... Skines filter i verglas sa alnaserom i oponasas lamelice tj zatvoris dovod zraka pa opet otvoris ( sa rukom) i onda ce dati znak a i paliti kao sta sam ja probao.... ja bi ti predlozio tj. po mom je 90% da su lamelice a ti kako hoces.... kupi ili nabavi/posudi druge pa ces vidjeti....