Tehnički kutak > Blokade

Blokade na Piaggio Fly 50 4T (Hi-PER4)

<< < (2/3) > >>

mali_becar:

--- Citat: zipst - 23 Ožujak, 2011, 18:45:20 ---kupis u mene odblokirani cdi :toothy9:

--- Kraj citata ---
koja je cijena

Wolf1984:

--- Citat: mali_becar - 23 Ožujak, 2011, 14:42:05 ---ja vozin fly 4t skinuta blokada sa variomata i promijenjen variomat, motor vata brzinu od 70-75km na ravnici

--- Kraj citata ---

Može malo opširnije , koji si variomat stavio i da li si mjerio brzinu GPS-om ili to govoriš brzinu koju pokaže brzinomjer skutera na ravnici?

karambaVK:
treba i diznu u karbu stavit bar 5 brojeva veću,  kod 4T stavljaju 72 ili 75 , što je premalo.

mali_becar:

--- Citat: Wolf1984 - 24 Ožujak, 2011, 12:55:02 ---Može malo opširnije , koji si variomat stavio i da li si mjerio brzinu GPS-om ili to govoriš brzinu koju pokaže brzinomjer skutera na ravnici?

--- Kraj citata ---
stavljen polinijev variomat i remen sve ostalo ostalo standardno, tu brzinu pokazuje sustav za mjerenje koji je postavljen na cesti, valjda nelaze

Wolf1984:

--- Citat: mali_becar - 24 Ožujak, 2011, 13:29:44 ---stavljen polinijev variomat i remen sve ostalo ostalo standardno, tu brzinu pokazuje sustav za mjerenje koji je postavljen na cesti, valjda nelaze

--- Kraj citata ---

Onda je ok brzina , sustavi uz cestu pokazuju jako točno. Ja bi bio zadovoljan i sa 65km/h za početak , čisto da sam brži od ostalih u gradu. Svi normalni auti i kamioni voze 55-60km/h.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju