Tehnički kutak > Blokade

Blokade na Piaggio Fly 50 4T (Hi-PER4)

<< < (3/3)

Wolf1984:
Jučer sam pokušao sam skinuti blokadu sa variomata , međutim toliko je jako stegnuta matica da nema šanse da ju odvrnem.
Zablokirao sam variomat , probao sa običnom gedorom i na kraju stavio produženu cijev na gedoru da imam veći krak i pukne mi gedora.

Samo da pitam , da li se matica na variomatu otpušta u klasičnu stranu (obrnuto od smjera kazaljke na satu)?

Na Apriliji SR50 di-tech je matica išla relativno lagano , skinuo sam ju običnom gedorom i samo jače stegnuo...ali ovo je kao zavareno.  :angry7:
Strah me da ne silim previše da mi se slučajno ne odlomi zubac na zubčaniku od paljenja...

Jump33r:

--- Citat: mali_becar - 24 Ožujak, 2011, 13:29:44 ---stavljen polinijev variomat i remen sve ostalo ostalo standardno, tu brzinu pokazuje sustav za mjerenje koji je postavljen na cesti, valjda nelaze

--- Kraj citata ---

Ma koji sustav na cesti, kojih 75 km/h oped si užižan do bola. Nemoj ga slusat vidis da je lud, da mu nema onoga full nabusenog variomata tunned by kika nebi niz sljeme(da ne kazen gorač) uvatija 30 km/h.  :toothy12:
Inace "sustav" na cesti postavljen u segetu pokazuje da covik(luka pronadi se ode) kraj njega trci 50 km/h,onaj sustav je bas full precizan.. Pa to je Zulim postavlja to MORA krast.  :laughing6:
Al slusaj, sljedeci tuning je bušenje cilindra u BUŠAČA, on ti ga moze navuc do nekih 180 ccm.. prica san ja sa njin kaze moga bi ON i jos al ga straj da nebi izbilo glavu.  :dontknow:

Dosta zajebancije, on topic!

Variomat skini na komresor(pištoljen) ako ga imas pri ruci, a ako ne onda nekin pajseron blokaj i odvidaj. (mora ic)

mali_becar:

--- Citat: Jump33r - 26 Travanj, 2011, 17:43:27 ---Ma koji sustav na cesti, kojih 75 km/h oped si užižan do bola. Nemoj ga slusat vidis da je lud, da mu nema onoga full nabusenog variomata tunned by kika nebi niz sljeme(da ne kazen gorač) uvatija 30 km/h.  :toothy12:
Inace "sustav" na cesti postavljen u segetu pokazuje da covik(luka pronadi se ode) kraj njega trci 50 km/h,onaj sustav je bas full precizan.. Pa to je Zulim postavlja to MORA krast.  :laughing6:
Al slusaj, sljedeci tuning je bušenje cilindra u BUŠAČA, on ti ga moze navuc do nekih 180 ccm.. prica san ja sa njin kaze moga bi ON i jos al ga straj da nebi izbilo glavu.  :dontknow:

Dosta zajebancije, on topic!

Variomat skini na komresor(pištoljen) ako ga imas pri ruci, a ako ne onda nekin pajseron blokaj i odvidaj. (mora ic)

--- Kraj citata ---
kika uvik rjesi stvar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju