I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
nekuzite vi puno toga meni se cini i svi trkeljate bzvz neku teoriju koja nema veze sa praksom....kad bute imali nesto onda o tom mozete komentirat a ne sve rekla kazala...evo ti primjer...imam doma serijskog zipa 50 sa zx-om na njemu je 17,5 fergazer i dizna 90 smjesa je savrsena i zip trosi 3-3.5l....neko bi sad reko to je nemoguce pa 90 dizna je na HE....je pa kai onda...ja ti pricam sve iz iskustva a ne ko 99% foruma sta nie imali nista jace od base kita
nije stvar u vredjanju nikoga nego samo velim da treba slusat ljude al samo iskljucivo ljude za koje znas da su imali nesto slicno sta ti slazes i oni ti najbolje mogu rec sta i kako
da....igla na pola i probaj sa tim diznama
dottore, citajuci tvoje postove dosao sam do tog da je tebi to kroz zajebanciju sve onako zna se, odokativne metode, a vidis, da treba probat svasta jer i tvoj zip ima diznu 90 sto ajmo reci nije kako bi trebalo bit
služi kod karba koji ima dole vijak za mijenjanje dizne da kad ga odvrneš ti dizna ne upadne u čašicu.. dakle samo kod ovakvog karba ima smisla.. i to ovaj koji sam ti rekao..
ja isto imam taj limic na 19 PHBG BD (preradjen u BS), da ga ostavim ili skinem? Nemam na casici saraf za mijenjat dizne "u letu".
Pa dizna moze ispast u casicu svejedno jer je taj limic iznad nje.Taj limic zovu "surge plate" ili tako nekako. To bi preveo kao preventiva protiv trokiranja ili gushenja. Valjda bi do nje moglo doci zbog vrtlozenja goriva u casici.
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak