Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG skoro HE

<< < (10/13) > >>

cameosb:
koliko ja znam, centralni se krece od mekseg

2TDottore:
za jaki midrejs i HE se zna kakvi federi idu...crni na deltu ful naspanati i ljubicasti ili plavi centralni nema tu nikakvog isprobavanja

cameosb:
dottore, citajuci tvoje postove dosao sam do tog da je tebi to kroz zajebanciju sve onako zna se, odokativne metode, a vidis, da treba probat svasta jer i tvoj zip ima diznu 90 sto ajmo reci nije kako bi trebalo bit

2TDottore:

--- Citat: cameosb - 18 Ožujak, 2011, 15:18:05 ---dottore, citajuci tvoje postove dosao sam do tog da je tebi to kroz zajebanciju sve onako zna se, odokativne metode, a vidis, da treba probat svasta jer i tvoj zip ima diznu 90 sto ajmo reci nije kako bi trebalo bit

--- Kraj citata ---

a ja citajuci tvoje postove dosao sam do zakljucka da si ti imao sigurno 50 serijalu 70 base 70 midrejs 70 HE BB serijalu BB midrejs BB HE i nekoliko 4T skutera 50 125 i 200 pa znas sve iz iskustva...nije da se hvalim al ja sam imo to sve pa mogu ak treba kroz zajebanciju svasta pricat a kad treba deckima dat koristan savjet iz iskustva za razliku od nekih

cameosb:
velika ti je greska sto se nalazis uvrjedjen, pogledaj malo bolje moj post pa ces vidjeti da sam se slozio s tobom

ajde eto daj meni savjet u garazi, tema runner bokte, i eto ja cu biti taj koji ce te poslusat bez sumnje u rijeci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju