Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG skoro HE

<< < (11/13) > >>

2TDottore:
ja se nikako ni u kojem slucaju ne osjecam uvrijedjenim nit bilo kog zelim uvrijedit nit nekog prisiljavam da mene poslusa ako smatramda sam u pravu nego iskreno samo mi je muka citat kad neko nekom nesto preporuca a da to nije sam isprobao na nekom od svojih skutera il motora il auta nebitno....u tome je samo stvar  :icon_thumright:

cameosb:
ajde onda evo ti link od teme pa odgovori, sam vise ne znam sta bi
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,38424.new.html#new

sorry za off

Drnda:
imam jedno pitanje.. ovaj limic kojeg glavna dizna steze.. za sto je on zapravo tu. skinuo sam ga s jednog karba jer nisam imao pojma zasto on zapravo sluzi jer na nijednoj 19 prije toga nisam imao taj limic i sve je bilo ok  ::)

za stelanje karba sto vi oko dizna govorite.. neide u glavu vecini ali meni preradjena serijala sa nardom je s filterom serijskim najbolje radila na 92 dizni.. i trosila je 4 litra....  zavisi kako kojem skuteru odgovara jer sa vecom diznom se moze smanjivati a ne povecavati potrosnja, sve je stvar kako skuteru odgovara...

ivanm:
služi kod karba koji ima dole vijak za mijenjanje dizne da kad ga odvrneš ti dizna ne upadne u čašicu.. dakle samo kod ovakvog karba ima smisla.. i to ovaj koji sam ti rekao..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 18 Ožujak, 2011, 16:37:41 ---služi kod karba koji ima dole vijak za mijenjanje dizne da kad ga odvrneš ti dizna ne upadne u čašicu.. dakle samo kod ovakvog karba ima smisla.. i to ovaj koji sam ti rekao..

--- Kraj citata ---

Pa dizna moze ispast u casicu svejedno jer je taj limic iznad nje.

Taj limic zovu "surge plate" ili tako nekako. To bi preveo kao preventiva protiv trokiranja ili gushenja. Valjda bi do nje moglo doci zbog vrtlozenja goriva u casici.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju