Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG skoro HE
Ekysha:
--- Citat: 2TDottore - 18 Ožujak, 2011, 14:59:25 ---nekuzite vi puno toga meni se cini i svi trkeljate bzvz neku teoriju koja nema veze sa praksom....kad bute imali nesto onda o tom mozete komentirat a ne sve rekla kazala...
evo ti primjer...imam doma serijskog zipa 50 sa zx-om na njemu je 17,5 fergazer i dizna 90 smjesa je savrsena i zip trosi 3-3.5l....neko bi sad reko to je nemoguce pa 90 dizna je na HE....je pa kai onda...ja ti pricam sve iz iskustva a ne ko 99% foruma sta nie imali nista jace od base kita
--- Kraj citata ---
Frende,ja te nisam ni napao niti vrijedao...nit se pravim pametan (mozda tako ispada,al nije mi to cilj)
Nego vas lijepo pitam za savjet...da nebi krenuo stelat sa malim diznama i da mi rikne skuter i onda da dodjem na forum,kad je sve za bacit...zato i pitam sada...i pitam tebe jer znam da vas par vozi trke sa HE skuterima i znate ih stelat..a sta se tice mene imam i base cilindar na skuteru,a na drugom kao sto sam napisao u naslovu teme SKORO HE ;)
2TDottore:
nije stvar u vredjanju nikoga nego samo velim da treba slusat ljude al samo iskljucivo ljude za koje znas da su imali nesto slicno sta ti slazes i oni ti najbolje mogu rec sta i kako
Ekysha:
--- Citat: 2TDottore - 18 Ožujak, 2011, 15:04:20 ---nije stvar u vredjanju nikoga nego samo velim da treba slusat ljude al samo iskljucivo ljude za koje znas da su imali nesto slicno sta ti slazes i oni ti najbolje mogu rec sta i kako
--- Kraj citata ---
Da,potpuno razumijem...da zakljucimo u vezi karba,kazes da prodam sa diznom oko 90-95 ?
2TDottore:
da....igla na pola i probaj sa tim diznama
Ekysha:
--- Citat: 2TDottore - 18 Ožujak, 2011, 15:12:24 ---da....igla na pola i probaj sa tim diznama
--- Kraj citata ---
10Q i savjetu..i jos jedno pitanje?
Dali je bolje da probam ustimavat sa tvrdim ili mekanim oprugama? (i kvacila i centralna opruga)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju