Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG skoro HE
Ekysha:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Ožujak, 2011, 14:12:15 ---Pretpostavljam da su ove dizne 45 i 50 ler dizne. Odma zaboravi na ovu 45 jer je presiromasna. 50 je OK
Taj limic je nepotreban. Bilo je slucajeva da ej osiromasivao smjesu iako ne vidim kako bi to mogao.
U Malossi pakiranju PHBG 21BD ne dolazi, ali dolazi kod PHBG 19 BD iako su sve komponente karbova identicne (ler dizna, klipic, atomizer, glavna dizna - sve je identicno)
--- Kraj citata ---
Alfa moja greska...setup dizni POLINI karba je:
50,60 i 96...
na mom Pinasco karbu su:
45,60 i 85
Moja greska,sorry...mislim da bi ova dva trebali funkcionirat dobro,naravno kod ovog Polinija cemo morat pronac odgovarajucu diznu.
3alfa3:
--- Citat: Ekysha - 18 Ožujak, 2011, 14:34:53 ---Alfa moja greska...setup dizni POLINI karba je:
50,60 i 96...
--- Kraj citata ---
To je odprilike setup za gljivu (osim na HE kitevima)
2TDottore:
96 bu ti prevelika dizna za ovo vrijeme....HE sam na ovim temperaturama vozio na 90 il 92 dizni
Ekysha:
--- Citat: 2TDottore - 18 Ožujak, 2011, 14:46:38 ---96 bu ti prevelika dizna za ovo vrijeme....HE sam na ovim temperaturama vozio na 90 il 92 dizni
--- Kraj citata ---
Ozbiljno?
Ja imam stalno neki feeling da mi treba jaako velika dizna tipa 110 ili tako nesto...
Bas se iznenadim kad cujem tako nesto...
Al cek ako moj runner sa sportom i polini 4race ima diznu 85 na karbu 19,sto znaci da ako stavim gljivu nekih 10-ak brojeva veca dizna treba ic..znaci oko 95...kako karburator 19 na mhr kitu sa jednom fasom i mhr team 2 auspuhu ima istu toliku diznu?
Nekuzim...
2TDottore:
nekuzite vi puno toga meni se cini i svi trkeljate bzvz neku teoriju koja nema veze sa praksom....kad bute imali nesto onda o tom mozete komentirat a ne sve rekla kazala...
evo ti primjer...imam doma serijskog zipa 50 sa zx-om na njemu je 17,5 fergazer i dizna 90 smjesa je savrsena i zip trosi 3-3.5l....neko bi sad reko to je nemoguce pa 90 dizna je na njemu ko i na HE....je pa kai onda...ja ti pricam sve iz iskustva a ne ko 99% foruma sta nie imali nista jace od base kita i pametuju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju