Općenito > Propisi
Žalba na vožnju u alkoholiziranom stanju
steeef:
nebitno kaj si preparkiraval auto..posle bi ga vozil bar do kuće opet,možda još bolje pijan..da se mene pita,alkohol za volanom nebi toleriral..za mlade vozače 0.0 za iskusnije 0.5 promila...previše ljudi gine zbog alkohola po cestama.
3alfa3:
--- Citat: stefek - 15 Ožujak, 2011, 09:15:56 ---za mlade vozače 0.0 za iskusnije 0.5 promila...
--- Kraj citata ---
A za iskusne pijance koji uz to i dugo voze? 1 promil? :icon_biggrin:
yamaha-aerox-tuning:
Pišem prigovor pa ćemo vidjeti. Uglavnom dolazim danas u postaju i kažem došao sam po vozačku, odgovara murjak ti se već treći u prošlih pola sata :toothy9:, vadi fasciklu i šop od kakvih 20 i kusur vozački i traži moju :laughing7:, a ja gledam gdje su tako puno pokupli
Edy46:
--- Citat: JogFromYamaha - 14 Ožujak, 2011, 12:17:24 ---daj malo informacija dali si maloljetnik ili dali si punoljetan
ostat ces bez vozacke to sam skoro pa siguran
a moras sto prije odnesti zalbu na kaznu i molbu da se kazna pretvori
u rad.
--- Kraj citata ---
kako moze biti maloljetnik u nasoj drzavi i imat vozacku sada si me nasmia posteno car si :toothy12:
Pokupe dosta vozackih od petka,i subote a mozda ima i od onih sto je oduzeto jos davno na veci periodski rok,ali uglavnom to ce biti sada pouka da ne vozis niti ako si popio casicu vina oni uvik nesto nadu,a koliko vidim poceli su strogo ici jer i njima je stislo smanjile se place pa sada sve zive kaznjavaju...
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2011, 10:06:50 ---A za iskusne pijance koji uz to i dugo voze? 1 promil? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
zasto ne mogli bi i to se dogovorit sa njima :icon_biggrin:
wonderkid:
edy@ nigdje nije pisalo dali je s autom ili skutom(motorom) iako se moglo pretpostaviti da je s autom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju