Općenito > Propisi

Žalba na vožnju u alkoholiziranom stanju

<< < (10/10)

Reponja:
Čak ne ići toliko daleko i prijavljivati. Nađi si  dvoje iz ekipe, recite da se se dan prije napili i pustili auto u gradu i da ste tražili 2 dana gdje ste ga sparkirali i našli ga u nepoznatom teritoriju. Dva svjedoka su dosta, a ako upali imaš dodatni bonus reputacije što si ostavio auto parkiran kada si "popio samo 4 pive". Pojma nemaš gdje je auto bio u međuvremenu, a ključ je bio u bravi. APP (ako prođe - prođe)

yamaha-aerox-tuning:
Za prolazak kroz crveno imaš kolega u inboxu poruku s mojom toplom nadom da sam ti pomogao.

tomovzo666:
ja mislim da se mozes zaliti samo DRAGOM BOGU,jel cim ti imas alkohola ti si kriv i nema sta,sve druge kazne se mogu rjesiti,sve bas sve ali ako imas i kap alkohola,sve pada u vodu,to govorim jer znam iz pouzanih izvora

rr:
Molim pomoć... Ista situacija - također okolica Karlovca u subotu oko 1, kobre se stvore iza mene sa rotirkom i napušem 0,7 (0,8). Dobijem uplatnicu 1000kn i 3 dana bez vozačke. Pošto nisam do sada kažnjavan niti opominjan i nemam nikakvih primanja, pisat ću žalbu da mi barem malo ublaže novčanu kaznu.
Molim vas ako netko ima primjer žalbe da mi pošalje da vidim kako mora izgledat

Reponja:
1. post i to je vezan za žalbu u alkoholiziranom stanju? Ccc...  :nono:
Mislim, nemam ni ja neki suludi broj postova koji govori da sam spammer (znaju na koje se odnosi), i tek sam se pred malo pojavio na forumu, ali neukusno je prijaviti se samo da bi postavio takvo pitanje.
Još ajde de za brzinu, blokade itd, ali tražiti od ekipe da te vadi iz plitkog dreka (jbg, 1000 kn je najjeftinija škola) u koji si upao svjesno i nije najbolji uvod u forumske vode. Bez uvrede, to je moje mišljenje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju