Općenito > Propisi
Žalba na vožnju u alkoholiziranom stanju
yamaha-aerox-tuning:
Ne ide ovo preko suda, za sada jer sam ja na licu mjesta odmah dobio uplatnice. Reko je murjak da to moram samo platiti, a ako nemam da napišem žalbu i tražim na rate ili taj društveno korisni rad.
ivanm:
naravno, prekršajni nalog ide prek policije...
samo ako se žališ (to se ne zove više žalba jer nisi dobio presudu, nego prigovor na prekršajni nalog) onda ide na sud..
Hrvoje_40:
Ako su ga podvrgli alkotestu i ako je isti napuhao onda je napravljen zapisnik i teško da će išta moči riješiti sudskim putem. Neka ode i neka provjeri koje su mogučnosti plačanja na rate. Trebali bi mu dati neku soluciju jer im je bolje da im plati na rate nego nikako ;D
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Ožujak, 2011, 23:38:19 ---Upravo to sto si napisao. to je mjera. Ne kazna. Kaznit te moze samo sudac, a on ce to sigurno i napravit. Osim ako to ne rijesis na neki nelegalan nacin, al u to nebi ulazio.
--- Kraj citata ---
može te kazniti i policija... novčano i zabranom upravljanja.. sudac može ublažiti ili čak ukinuti kaznu. prekršajni nalog je zapravo kazna drugim riječima..
--- Citat: Hrvoje_40 - 15 Ožujak, 2011, 07:40:26 ---Ako su ga podvrgli alkotestu i ako je isti napuhao onda je napravljen zapisnik i teško da će išta moči riješiti sudskim putem. Neka ode i neka provjeri koje su mogučnosti plačanja na rate. Trebali bi mu dati neku soluciju jer im je bolje da im plati na rate nego nikako ;D
--- Kraj citata ---
sudac najčešće smanji kaznu... tak je bar meni bilo.. pogotovo ak mu je prvi put da je pao sa alkoholom..
Hrvoje_40:
sudac najčešće smanji kaznu... tak je bar meni bilo.. pogotovo ak mu je prvi put da je pao sa alkoholom..
[/quote]
nadajmo se tome mada se ipak radi o alkoholu.....a s obzirom da puno ljudi stradava radi alkohola :icon_scratch:
nadajmo se najboljem :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju