Općenito > Propisi
Žalba na vožnju u alkoholiziranom stanju
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Ožujak, 2011, 11:21:14 ---Mislim da ti je vozacka oduzeta na 3 dana na licu mjesta, a jos te ceka presuda oduzimanja dozvole na 3 mjeseca.
btw, koliko si popio?
--- Kraj citata ---
možda nekad davno
ja sam za 0.6 "skoro dobio" pola godine..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 14 Ožujak, 2011, 19:01:57 ---možda nekad davno
ja sam za 0.6 "skoro dobio" pola godine..
--- Kraj citata ---
Mislim da je u zakonu 3 do 6 mjeseci. Moze ti izrec za toliko prekoracenje bilo koji period izmedju 3 i 6 mjeseci. U pravilu to bude minimalno (3 mjeseca).
Trebao bi provjerit u ZOSPC-u, al mi se neda ;D
yamaha-aerox-tuning:
Ovo mi je prvi prometni prekršaj, 0,89 promila. Dobio sam na licu mjesta soma kuna kazne i tri dana mi je rekao murjak da nemam pravo upravljanja motornim vozilima (u mom slučaju auto). Sutra ujutro idem po vozačku pa ću vidjeti još na licu mjesta tko gdje što kad i kako, a za žalbu imam svog pravnika koji će to. Vic je u tome da sam išao samo preparkirati auto s doljnjeg parkinga na gornji kod diska jer se dolje spremala šora, a prešao sam ukupno 50 metara ali tup. Nemam ja sreće u životu.
ivanm:
čudni kriteriji.. meni su oduzeli na 8 dana a onda sam došao po nju i dobio prekršajni nalog i uplatnice.. napisao sam prigovor na nalog nadležnom sucu i ona mi je smanjila novčanu a kaznu zabrane upravljanja ukinula..
cona_rab:
slični slučaj sam i ja imao(dobro baš i nije :toothy12:),napuhao sam oko 0.8,novčana kazna 1000 kn,i još 1000 jer sam prouzročio prometnu nesreću,ali bez zabrane izricanja upravljanja vozilom,znači samo sam dobio po džepu! a to valjda znači da i policajci tumače zakon po svom :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju