Općenito > Propisi
Žalba na vožnju u alkoholiziranom stanju
ChRiStIaN:
Ja bi se na tvojem mjestu žalio šta ti nisu višu kaznu napisali. Uzalud ti kaciga ak nemaš kaj u nju stavit jer vožnjom u pijanom (alkoholiziranom) stanju ne da samo ugrožavaš sebe već i druge u prometu. Ja nemrem vjerovat da mu vi dajete savjetu kak da se žali na kaznu umjesto da mu neko veli da je pogriješil i da za svoju pogrešku mora platiti makar novcima. Sinek ak tak nastaviš došel ti bdue dan kad budeš možda ti ili neko radi tebe platil životom a to ti je onda puno veća škola od 1000 kuna koje sad plati i pokrij se po glavi!
robert:
--- Citat: ChRiStIaN - 14 Ožujak, 2011, 14:39:13 ---Ja bi se na tvojem mjestu žalio šta ti nisu višu kaznu napisali. Uzalud ti kaciga ak nemaš kaj u nju stavit jer vožnjom u pijanom (alkoholiziranom) stanju ne da samo ugrožavaš sebe već i druge u prometu. Ja nemrem vjerovat da mu vi dajete savjetu kak da se žali na kaznu umjesto da mu neko veli da je pogriješil i da za svoju pogrešku mora platiti makar novcima. Sinek ak tak nastaviš došel ti bdue dan kad budeš možda ti ili neko radi tebe platil životom a to ti je onda puno veća škola od 1000 kuna koje sad plati i pokrij se po glavi!
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
za pijane bi ja stavio kaznu prisilnog rada! godina dana kamenolom i rintaj od 6 u jutro do 10 na večer!
ChRiStIaN:
Neki ni tad nebi naučili... i sorry ak ti ispada da sad pametujem al ispada da je meni vise do tvojeg imovinskog stanja i zivota stalo nek tebi samome...napravil si kaj nisi smjel i plati i ne kukaj sad!
kloky:
--- Citat: robert - 14 Ožujak, 2011, 14:41:43 --- :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
za pijane bi ja stavio kaznu prisilnog rada! godina dana kamenolom i rintaj od 6 u jutro do 10 na večer!
--- Kraj citata ---
vratit Titov Goli Otok u funkciju
robert:
nešt u tom stilu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju