Općenito > Generalno o skuterima

Dvojba: Kymco Agility City 125 ili Keeway Outlook 125 Sport ili rabljeni Beverly

<< < (2/5) > >>

vanjossi:
beverly 125 je fulan skuter po meni, previše kg za tako oslabljenu masinu

ovo sa kotačima je čisti stereotip, padnes i sa motora od 17 cola, bitan je ovjes i dobre gume, iskustvo i znanje voznje skutera/motocikla

Drnda:

--- Citat: vanjossi - 12 Ožujak, 2011, 17:52:48 ---beverly 125 je fulan skuter po meni, previše kg za tako oslabljenu masinu

ovo sa kotačima je čisti stereotip, padnes i sa motora od 17 cola, bitan je ovjes i dobre gume, iskustvo i znanje voznje skutera/motocikla

--- Kraj citata ---
slazem se od slova do slova...
savrseno je to zaokruzio  :icon_thumright:
po meni je cak lakse sa 12 ili 13 cola se voziti nego sa 16 recimo koje su na bevu mislim...

luka ns:
keeway outlock..ima ga frend ima 12000km i kaze da mu je odlican...dobro ide a ne kvari se, mada na tim kilometrima nebi ni smio

porga:
Dobro, ajmo ovako. Čuo sam sve ovo za Beverly,

ali ostaje dvojba između nojog Agiliti City 125 i Keeway Outlook 125. Ima li netko konkretna osobna iskustva s ovim modelima?

Podrška, rezervni djelovi, učestalost kvarenja, kvaliteta materijala i sl?

breza:
Po meni Beverly sa 125 ccm je skuter koji nejak da nosi toliku šasiju. Ako na Beverlyju sjedneš i suvozača, svaki skuter od 50 ccm če biti agilniji i brže od tebe.
Keeway Outlook 125 je Kineski skuter, ali ne spada u klasu jeftinih kineskih skutera koji koštaju 4000 kuna i nakon 4000 km ga baciš u kontejner od smeča.
Ovaj skuter bi bio dobar izbor.
Kymco Agility 125 bi po meni bio najbolji izbor. Zašto ???
Zato što je Kymco Agility bio nekoliko prijašnjih godina najprodavaniji skuter u Italiji, a kako znamo da je italija majka skutera  i da oni preferiraju svoje proizvode to ima svoju težinu. Kymco je počeo raditi agregate po licenci HONDE, tako da je izvorna tehnologija HONDA. Kymco kod nas i u svijetu osvaja godišnje nagrade u dosta klasa. Kymco je na Hrvatskom tržištu dosta dugo, te nije nikakav problem sa servisima i sa rezervnim dijelovima. Po kvaliteti odgovorno tvrdim da je kvalitetniji od ostala dva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju