Općenito > Generalno o skuterima

Dvojba: Kymco Agility City 125 ili Keeway Outlook 125 Sport ili rabljeni Beverly

(1/5) > >>

porga:
Prvo pozdravljam sve forumaše i nadam se da ću dobiti pomoć od iskusnih.

već nekoliko jeseci surfam do ludila, proučavam i zbrajam dojmove i odabir je pao na ova dva gore modela.

Da se razumijemo, obiteljsko sam čovjek, nemam pretjerano novca i kupovina skutera je planski zahvat u kućnom proračunu. Očekivana vožnja skutera je manje mjesto s puno kratkih relacija, a opet želim da je komotan za dvije osobe i da može povuć dvoje (logičan izbor 125, zbog cijene osiguranja itd).

Vidim da Beverlija 125 ima za pronać 2004, 2005 godište od 1800 - 2000 € no nekako me više privlači kupovina novog skutera s 2 godine garancije.

Prvi izbor mi je pao na Kymco Agility City 125 koji ima jednu zanimljivu opciju a to je kick start (što nije baš često kod skutera od 125 ccm).

No malo gledajući Keeway Outlook 125 Sport mi djeluje malo veći i robustniji a ima i vodeno hlađenje. Nije zanemariva činjenica i da je 3000 kuna jeftiniji.

Pročitao sam da su na Sport modelu riješili neke boljke koje je imao njegov prethodnik.

Uzmite u obzir da sam i oko 190 visok, stoga bih izgledao pomalo smiješno na nekom manjem modelu.

Možete li ovdje dati svoja raznišljanja o najboljoj opciji za mene, ali dajte molim vas bez bezveznih komentara tipa kupi Runnera ili takvo što.

Zanime me je li neko vozi Outlook Sport model, kakav mu se pokazao, je li Kymco baš toliko bolji, kakvo je stanje s rezervnim djelovima za oba (dostupnost i cijene i slično.

Unaprijed zahvaljujem.

Drnda:
oba skutera imaju malo starije masine japanskih modela.. kymco bi trebao biti kvalitetniji za klasu od keewaya , keeway je kinez i s njim se vjeruj neces usreciti jer je trom i nekvalitetan, tipa plastike i ovjes...
kymco je meni osobno malen dosta...
da sam na tvom mjestu i raspolazem s 2000 eura ili manj gledao bi ili beverlya ili runnera... da ne ispadne da svak svog konja hvali nemam nijednoga...
trazio bi nekog runnera 125 u papirima a 200 cyl na njemu da se nalazi.. a  moze i tvornicki 125. svejedno je puno jaci od ovih sto si mislio i vjerujem da neces imati nikakvih kvarova s njima... beverly ti je udobniji za putovanja radi kotaca, ali je zato npr runner barem meni osobno puno okretniji... izaberi sto hoces, samo sam ti dao smjernice neke..
osobno bi uzeo radije polovnog talijana neki piaggio grupacije nego gledao istocnjake po skoro istoj cijeni s dosta losijom i starijom tehnologijom proizvodnje

porga:
Hvala na prvom odgovoru, nadam se da ću čuti još mišljenja.

Tehnologija stroja mi nije bitan ako se isti pokazao kao pouzdan. Piago Fly 100 je iz Piaggio Grupacija, al ga isto rade u Kini?

Osobno, linija Runnera mi se nikad nije sviđala, a i želim veće kotače. Čitao sam par terstova (dostupnih u PDF-u na webu) o Keewayu i Kymcu i ne može se kazati da su ih blatili, prije hvalili. Mislim, želio bih da ljudi ostave stereotipe u raspravi i da govorimo o realnim informacija, iskustveno utvrđenim.

Primjer, i Beverly modeli su imali probleme sa strojem jer je volio zamiješati ulje i vodu, zar ne?

Drnda:
da.. imala je prva generacija od 400 i 500 ccm mislim. nisam 100 siguran...
uglavnom susreo sam se sa puuuuno keewaya i svi su kvalitetom nula... jako lose.. plastike vole gubiti boju pa puknu.. ovjes pre premekan, sarafi mekani kao tinol zica budu, vole hrdjati, sajle su im lose i vole pucati cesto , neprecizni su im instrumenti, gume tvornicke plastika d.o.o. kocnice me nisu odusvile bas
kymca sam par rastavio i zato sam ti rekao da su kvalitetniji za klasu. nisam ih bas vozao da ti mogu reci utiske, ali malen mi je jako i masina mu nije bas jaka , nisu se kvarile, ali imaju malo snage za povuci...
ja bi uzeo onda beverlya... runner sam pretpostavio da ce to biti odgovor za male kotace zato sam ti i rekao.. ja bi uzeo onda beverlya na tvom mjestu

gokiSP:
Beverly. Druga dva nisam vozio, ali siguran sam da se ne mogu mjeriti sa bevom. Beverly je i više nego udoban, mašina nije loša, a dijelova imaš i u pekari. I ako ikad poželiš nešto jače, možeš staviti 200ccm garnituru, a i dalje plaćaš registraciju za 125.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju