Općenito > Generalno o skuterima

Dvojba: Kymco Agility City 125 ili Keeway Outlook 125 Sport ili rabljeni Beverly

<< < (3/5) > >>

Loris Ri:
kao sta su oni rekli beverly je najbolji odabir.....
a za ova dva sam cuo da su udobni za voznju al da ne idu bas kako treba,sta se tice kvarova to se rijetko kvari a dijelovi su dostupni,al u svakom slucaju po cijeni i kvaliteti beverly pobjeduje

Iwo SR Tuono:
Između Kymca i Keewaya kad bi morao birati zasigurno bi to bio kymco jer se dokazao u kvaliteti agregata i koga god znam ne želi se na njega.Doduše oni od 250cc idu dosta dobro čak iako su snagom sa piaggio 200cc negdje.

Po MENI je najbolje, a svi su to već rekli Beverly 125 i stavit gore garnituru 200 i sve što ide uz to.
Registracija ostaje ista,a imaš startan, agilan i dalje jednako pouzdan maxi uz ne tako skupo ulaganje.

Jedini minus je što bev 125 je već skuter koji u verziji polovnjaka nema garancije i to mu je jedini minus naspram novog istočnjaka, a prednosti mislim da su mu očite.Snaga, kvaliteta i završna obrada će uvijek prevagnuti protiv dvije godine garancije na kinezu ;)

Arhont:
Kymco - vozim agility 50 4T i same pohvale za skuter... Ta 125-ica može potegnuti 100, AC mašina je već provjerena,
plastike i ostalu - ako čistiš ostaje u manje više prvobitnom stanju.

Keeway ne poznam ali sam čuo da ipak "nije to to"

porga:
Hvala gospodo. Mislim da će ipak biti AC 125, čim lova bude spremna.

strom:
Da podignem temu pošto se isto dvoumim između navedenog Kymca i Keeway-a.
Možda se porga javi pa da nam kaže što je na kraju odlučio i kakva iskustva ima do sada.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju