I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Tako je,eto vidis!!! Neznam ja nisam vidio da netko tu kod mene to ima ali sam se raspitivao i vlasnici koji ga imaju ili su ga imali kazu da je odlican auspuh za serijalu!!!Drifter nema pojma sta pise... vjerovatno je jos pod Bozicnim opijumima!!! Evo neke nalje gotove:Jel ima tko kakve prijedloge,savijete ili nesta neka napise??!!
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
U pocetku nisam zamisljao kako bi skut mogao izgledat kad bude gotov, ali izgleda super, stvarno svaka sitnica na svom mjestu
bero oće li barem ovaj imat laviće po sebi inače
unutrasnjost zadnjeg fara je crna na kitiju?? daj pikni neku sliku jer meni se lagano ljusti!, pa da vidim kak izgleda jer ja sam mislio isto napravit!,
meni je hello kita ljepši nego tvoj šta je sa prednjim blaćkobranom i maskom?
Bero,lijepo si ti to napravio sa svojom curom...Sviđaju mi se naljepnice,samo po meni bilo je boljih mjesta za zalijepit,ali o ukusima se neraspravlja Sve u svemu meni se đasvi
Bilo bi dobro napravit onaj natpis hello kitty i zalijepit dvije iznad prednjeg fara tipa ovakva slova neka...
E "Hello Tity" je super ispao, po prilozenim slikama se vidi da je sve na svom mjestu i sa puno ulozenog truda i gusta vjerujem odrađeno u detalj...Za taj spuh sam cuo i preporucen mi je posto sam ja na Runnera (serijalu) thjeo stavljat da je dobar inace za serijale,a za zvuk ne znam...
nista manje od odlicnog od tebe nisam niti ocekivo... svaka cast...predlozi:rucke sta je s njima koliko vidim uopce ih nema ilisic bi ja ovaj sivi dio pretapaciro u rozai sta ti je s onom alom maskicom ispred sica jel je imas ili
Da,slazem se sa predhodnim postom,a rucke bi ja neke u rozo bijeloj kombinaciji!
fali cep rozi na felgi
znam da bi bilo previse, ocu ti curi zajebat skut
Drnda oce upropastit hello kitty da od bere bude lijepsi
sve je to ok, ali posto niko nije skuzio.. reci curi da ima lijepe ruke