Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
Preljepo nešto svaka čast,ljubavi
bio sam obucen kao za farbanje,ali pijesak se svudje provuce imao sam osecaj da mi je neko podmetnuo smirglu umesto toalet papira
Rekao bi jedan majstor "sve ce to sine zbuka pokrit".Nije da te zaj.... ali kako to zidas ? Koliko ima tu vrsti cigle ? Di su ti potupotresni ?Nadam se da u nadvoju ima zeljeza....
Dobro ti je majstor i rekao!!! Ima zeljeza gore da mozes brod napraviti!!!Ko da je bitno sa cime zidas bitno je da je dobro uzidano.I nisam ja zidao... Imao sam starog bloka i stare cigle nesta i falilo mi je nesta pa sam uzeo paletu novog i to je to.A ti protupotresni kod mene ti nema potresa a ako su prije ljudi zidali bez toga pa nije bilo nista. Uostalom nije tema o garazi tema je o skuterima ako te zanima gradnja idi na:www.samsvojmajstor.com Jel ti to mene zajebavas??
pa ono.. tema ti je u garazi pa da i o njoj koju rijec recemo
Ne zajeb... samo primjecujem Mi se tu u primorju stalno tresemo....tako da kod nas to ne bi proslo.(popucalo bi)
Sad moras otkrit koji novi dio da se maknemo sa garaze
B.E.R.O ti si zajeban igrac
Evo ti,popustio sam:-undertail KieslerZasto?? Zato jer mi onaj BCD nije nikako isao uz prednji far.Mislim je ali nije to bilo to.A ovo,ovo je vec nesta. Mi lajk it!!!!! Probao sam ga staviti ali sam ga skinuo odmah,ici ce gore tek kada bude skuter isao na bojanje ....
ja ga vidio i u zivo mislim underetail!!!!...preljep samo maloo mi se cini da previse zatvara!!...ili mi se samo cini!
bice sad helou mice kace al ne otpocetka