I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 15 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovaj sto je puko ce se sastaviti,zakrpati,ojacati,polijepiti obojati i ima da bude kao novi!!! Napomena:onaj koji bude slucajno htjeo uzeti ovaj blatobran MTKT:Neka ga ne uzima,sama zavrsna obrada blatobrana je katastrofa ja sam imao takvih pi*darija a dodje tolko novaca da se nebi trebalo uopce dr#at% oko njega.Nevrijedi ni pola te cijene!!!
oces rec, koliko kosta treba bi se sam namontirat i obavljat BJ
Opa dobra je cura kad joj ti svog sfa poklonis Kak je to puklo,da nije od vibtacija ili nesto...
A sta da radim sa njim da ga poklonim nekom (prodam) ne isplati mi se ...A da mi stoji opet bezveze,ovako ce si ona to srediti,registrirati pa nek se malo vozika!!! A i fora je,onda cemo se grupno...
Kad smo vec kod blatobrana,lijepši mi je onaj mtkt
kolko dode taj jeftiniji blatobran iskreno on je meni nekako i ljepsi:/ stvar ukusa...zna neko okvirnu cijenu ovog jeftinijeg?
cca 250kn + 20kn postarine
joooj kad se sijetim kolko jos posla imam na skuteru a jooooj
Ako curi ne napravis nesto ovako........nisi nista napravio !!Samo jos ljepsi,bolji.....
Prodaj ga u dijelovima,pa neces imati posla!!! Ja ti dam 1000 kn odmah,ali mi ga moras dovesti kuci!!! Necu ti reci vec je isplanirano sve skoro!!!Bit ce ludnica,ovaj je kurcina.Lici na sve samo ne na skuter...
bice zabavno kad cura bu skrsila skut
kak bi rekla teta čučulina "nje-nje"
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
bero de koju sliku familije ti... baš me zanima inače, jel ti pomogne cura kad ti zapne sa šarafanjem
Kakvu sliku? Ona je dama ,ona ne sarafa...Ali ako mi sta treba pridrzati onda mi pomogne!!
pa da... nikad pravi majstori ne šarafaju, već puste šegrte (čitaj sebe) tj. jednog od napaćenih članova foruma pa nek šarafaju... dok oni sjede i gledaju... vjerojatno ti pomogne samo ako nešto ne znaš
Jesi kupio novi blatobran?