Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
Evo slika,meni jos motor nije dosao!!!
:'( :'(
Treci tjedan sam bez njega.
Ali nakon ovoga sam jako sretan :D ,pogledajte:
Evo rijeci majstora Brace:
Nakon 6 lakovanja-konačno sam zadovoljan.Posao se prolongirao -ima nekih izmena...Danas je bio sunčan dan -pa da vidite kako boja izgleda na suncu. Crna boja sa vodenom dijamant perlom-u senci je cra a na suncu dobije dijamante raznih boja-bode oči Na isti način je odradjena i green kawa-plus dijamant pearl. Bela je čista-snow white plus xiralic pearl (kao mleveno staklo raznih boja) koja ne menja belu boju ali joj daje super efekat na suncu... Ovaj skuter je najbolje ne voziti više-u slučaju kakvih oštećenja ili pada-teško da se može popraviti ili ofarbati lokalno-toliko su komplikovane boje i slojevi.... ( ali znam čoveka koji bi možda mogao nešto uraditi)
I da nema vise lava,ali ce me to skuplje izaci,jebiga!!!
:toothy10: :toothy10:
B.E.R.O.:
Evo jos:
B.E.R.O.:
Evo sta je jos rekao i ostatak slika:
Ne radim uvek ovakvo lakovanje-Nekad je dovoljno 2 puta lakovati da se posao odradi. Medjutim -ovaj skuter je posebnog dizajna,besprekoran motorić...mušterija je izuzetno prohtevna i došao je iz daleka....zato sam odlučio da lakujem čak 6 puta sa šmirglanjem medjuslojno.Na taj način sam ubio sve prelaze izmedju boja i sve su površine glatke kao staklo ...Ali sam prolongirao posao više od 10 dana ... Na prvoj slici je datum kad sam počeo-a ja još farbam i ne znam da li ću završiti do sledećeg vikenda...
:toothy10: :toothy10: :toothy10: :drunken_smilie:
Miki-speedy:
Pametno :icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 29 Studeni, 2011, 01:37:12 ---Pametno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zasto pametno,pretpostavljam... :icon_scratch:
Ali reci!!??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju