Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (172/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: enel - 26 Studeni, 2011, 00:22:53 ---Predobro izgleda Bero  :toothy9:  !  !  !  !

Izgleda da imas talenta i filinga da radis sa photoshopom i sa bojama  :laughing7:  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Hvala!!!  :icon_thumright:
Pa da ti iskreno kazem nisam imao pojma!!!  :dontknow: :dontknow:
Naucio sam raditi u photoshopu tako sto sam gledao tutorial-e na you tube-u!!!
I da su slike radjene dosta dugo i vise puta iz pocetka da bi se dobio ovaj rezultat.
Crnu,bijelu,sivu,zlatnu i crvenu obozavam,ali sam htio nesta onako da se istice i tu je dosla zelena.Trebala je biti neon zelena,ali sam se raspitao o tim bojama i shvatio da bas nisu zahvalne a i morao bi ih narucivati iz vana,jer naravno u ovim j... drzavama je nema.  :angry7:
Ove boje sve su perverzija vidio sam ih uzivo kad sam odvezao skuter,sve su neka perla npr. crna je Harley Davidson black pearl i skupa je bijela perla isto,neznam nazive sve... uglavnom znam da nijedna nije neka standard boja (osim sive)!!!
Jako puno truda pred komp. da bi se dobilo ovo!!!
 :icon_thumright: :headbang:

wonderkid:
berko sf ti je pic pic,zavidim ti ;D

Guje:
Jao sexa, svaka čast  :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 24 Studeni, 2011, 19:57:10 ---Da sve je airbrush nijedna naljepnica sve je boja.
Ama bas sve!!
I da majstor je covjek nije vanzemaljac!!!
 :hippy2:

Ogrebotine i mogu podnijeti,pukotine ni najmanje ne mogu!!!
 :angry7: :angry7:
 :'(

--- Kraj citata ---

Znao sam da ce bit zelena u igri  :icon_thumright:
Preselio sam malo u Split pa nisam bio bas na forumu ali vidim radi se punom parom.
Svaka cast  :icon_thumright:

B.E.R.O.:

--- Citat: wonderkid - 26 Studeni, 2011, 11:01:41 ---berko sf ti je pic pic,zavidim ti ;D

--- Kraj citata ---
Hvala!!!

--- Citat: Guje - 26 Studeni, 2011, 13:28:09 ---Jao sexa, svaka čast  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Kad je karacina onda nek je masovna karacina!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:
 ;D

--- Citat: marin-w - 26 Studeni, 2011, 19:28:45 ---Znao sam da ce bit zelena u igri  :icon_thumright:
Preselio sam malo u Split pa nisam bio bas na forumu ali vidim radi se punom parom.
Svaka cast  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma otkud si znao??
Bas se pitam!!!
 :icon_scratch: ;D ;D
Pa jesi ti ziv covjek,neda te se cuti uopce??
I hvala.
 :notworthy: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju